header

Orale Seks

De Schaamlippen en Hun Rol Tijdens De Seks

De vagina van een vrouw is een mooi, maar ingewikkeld orgaan. Dat weet je waarschijnlijk wel als je er zelf een hebt of als je die van je vrouw of vriendin aanschouwd hebt. De vagina heeft verschillende belangrijke ‘onderdelen’, zoals de clitoris en de schaamlippen. Om de vrouw zo goed mogelijk te bevredigen tijdens de seks, is het belangrijk om te weten hoe de vagina precies werkt en hoe je die zo goed mogelijk moet stimuleren.

In dit artikel vind je meer informatie over de anatomie van de vagina, en met name over de schaamlippen. Ook leren we je hoe je het beste een vrouw kunt bevredigen, zowel door haar te vingeren als door haar te beffen. Lees dus snel verder!

Lees verder

Maak je seksleven interessanter met een trio!

Het is erg fijn om een relatie te hebben. Eén persoon waarmee je alles kunt delen, samen mee kunt zijn en mee naar bed gaat. Heerlijk om zoveel dingen met z’n tweeën te doen. Maar helaas kunnen zelfs relaties op een gegeven moment saai worden. Jullie zien elkaar teveel, hebben niet meer de volle aandacht voor elkaar of de seks wordt op een gegeven moment niet meer interessant. Lees verder

Bevredig je vrouw met orale seks | Laat haar genieten!

Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie vrouwen vaker oraal bevredigd zou willen worden door hun man. Misschien heb jij een vriendin of vrouw die er ook zo over denkt. Als jouw vrouw hygiënisch is en het daar beneden zo nu en dan scheert of bijknipt heb je eigenlijk geen reden om het niet te doen! Jij vindt het toch ook prettig als ze aan jouw wensen op seksueel gebied voldoet.

Misschien weet je niet hoe je haar het best oraal kunt bevredigen. Hierbij kunnen we jou gelukkig helpen. In dit bericht wordt uitgelegd hoe je een vrouw oraal vermaakt. We gaan in op de fouten die veel mannen maken en uitleggen hoe je haar wild kunt maken.

Lees verder

Laat je man genieten door lekkere blow job

Het is onduidelijk wanneer men voor het eerst begon met blow jobs geven, waarschijnlijk is het even oud als seks zelf. Een tijd lang heerste er een taboe op blow jobs. Het zou iets zijn dat alleen hoeren doen. Gelukkig wordt het tegenwoordig door de meeste mensen geaccepteerd en steeds normaler gevonden.

Niet zo gek, want het is een hele intieme manier om een man te bevredigen. Het spreekt voor zich dat je als man je vriendin of vrouw niet mag dwingen en jouw penis schoon en verzorgd moet zijn. Bij een goede blow job komt echter nog meer kijken. Er zijn namelijk diverse technieken met daarbij horende posities. Hieronder staan er een aantal voor jullie om mee te experimenteren. Lees verder