Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie vrouwen vaker oraal bevredigd zou willen worden door hun man. Misschien heb jij een vriendin of vrouw die er ook zo over denkt. Als jouw vrouw hygiënisch is en het daar beneden zo nu en dan scheert of bijknipt heb je eigenlijk geen reden om het niet te doen! Jij vindt het toch ook prettig als ze aan jouw wensen op seksueel gebied voldoet.

Misschien weet je niet hoe je haar het best oraal kunt bevredigen. Hierbij kunnen we jou gelukkig helpen. In dit bericht wordt uitgelegd hoe je een vrouw oraal vermaakt. We gaan in op de fouten die veel mannen maken en uitleggen hoe je haar wild kunt maken.

Begin rustig

De fout die veel mannen maken is dat ze gelijk hard aan de slag gaan. Hoewel ze goede bedoelingen hebben blijkt dit geen effectieve methode. Een vrouw heeft tijd nodig om ‘op te warmen’. Door rustig te beginnen met af en toe likken en zoenen geef je haar die tijd. Focus je daarbij niet alleen op de clitoris, maar ook de schaamlippen en de omgeving van de vagina.

Varieer

Onze tong kan niet voor niets op zoveel manieren bewegen! Maak daar gebruik van door zo nu en dan ontspannen te likken en dan weer gespannen. Ook is het mogelijk om met je tong (ondiep) te penetreren. Probeer te bedenken wat jouw penis niet kan en doe dit met je tong. Keer regelmatig terug bij de clitoris, omdat de meeste vrouwen niet klaar kunnen komen zonder stimulatie hiervan.

Bouw het op

Als je rustig begonnen hebt kan je na verloop van tijd het snelheid ophogen. Maak wat snellere bewegingen en span je tong wat meer aan. Als je haar echt wild wil krijgen kan je opeens stoppen en wat anders gaan doen. Ze zal heel erg verlangen dat je verder gaat en dit misschien zelfs aan je smeken.

Om dit verder uit te werken kan je ook heel even zeer krachtig aan haar clitoris zuigen of tegelijkertijd zuigen en likken. Doe dit heel kort en stop daarna weer. Als je dit enkele keren herhaalt zal je partner willen dat je langer door gaat.

Gebruik je vingers.

Vingerwerk kan orale seks prima aanvullen. Lees deze zin echter goed; aanvullen is niet hetzelfde als vervangen. Begin dus niet met een kus om het vervolgens met je vinger af te maken. Hier zal je partner teleurgesteld van raken. Er zijn verschillende manieren om met je vingers orale seks aan te vullen:

  • Stimuleer de clitoris zowel met je tong als je vingers. Wees hierbij voorzichtig.
  • Penetreer haar met een of meerdere vingers terwijl je met je tong de clitoris verwend.
  • Verwen met je tong haar vagina, terwijl je vingers de clitoris ‘wakker’ houden.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen