header

De Tepels: Heerlijk Gevoelige Lichaamsdelen

Wanneer we aan erogene zones denken, komen waarschijnlijk de penis en de vagina het eerste in onze gedachten naar boven. Ook de anus is voor veel mensen een belangrijke plek om seksueel gestimuleerd te worden. Een plek die we echter neigen te vergeten, zijn de tepels! Deze twee prachtige knopjes op de borst zijn zeker niet alleen bij vrouwen gevoelig.

Sterker nog, ook mannen zullen het opwindend vinden wanneer hun tepels gestimuleerd worden tijdens de seks. Wij vinden dat de tepels zeker niet vergeten mogen worden. Daarom kun je in dit artikel meer informatie vinden over de tepel en hoe je deze tijdens de seks kunt gebruiken. Maak je seks nog beter; richt je op de tepels!

Tepels zijn niet alleen belangrijk bij vrouwen

Bij tepels denken we eigenlijk eerder aan die van de vrouw dan aan die van de man. Dat komt natuurlijk omdat veel mannen de borsten van een vrouw belangrijk vinden, en daar zitten die tepels mooi bovenop. Maar laten we alsjeblieft niet vergeten dat ook mannen tepels hebben!

Mannen hebben ook tepels, omdat alle mensen in de baarmoeder eerst eigenlijk als vrouw groeien. Pas na enkele weken gaat een baby door met groeien als jongetje of als meisje, maar daarvoor ontwikkelen we ons allemaal gelijk. Vandaar dat ook mannen tepels hebben en dat ze even gevoelig kunnen zijn als die van de vrouwen, al geven ze dan geen melk.

Daarom mag je als vrouw zeker eens aandacht besteden aan de tepels van de man. Begin met strelen of zachtjes knijpen, geef er vervolgens kusjes op of lik ze. Waarschijnlijk vind je partner dit heel lekker, ondanks dat hij het niet verwacht had! Natuurlijk hoeft niet elke man het fijn te vinden om aan zijn tepels gelikt te worden, maar het is het zeker waard om te proberen.

Hoe kun je de tepels bij de seks betrekken?

Wanneer je eigenlijk nooit aandacht hebt besteed aan de tepels tijdens de seks, weet je misschien niet hoe je dat het beste kunt doen. Gelukkig zijn er erg veel manieren hoe je de tepels van je partner kunt verwennen. Heb het er van tevoren eens met je partner over of hij of zij überhaupt graag via de tepels gestimuleerd wil worden. Dat scheelt een hoop ongemakkelijke momenten!

Om te beginnen kun je de tepel zachtjes strelen door de kleding heen. Dit werkt natuurlijk beter als de vrouw geen bh aan heeft. De kans is groot dat je hiermee je vriendin erg opwindt. Het is een prachtig zicht om de tepels van je partner hard te zien worden, omdat ze zo opgewonden raakt van jou.

Let wel op dat dit niet bij elke vrouw het geval is. Als haar tepels dus niet lijken te groeien, betekent dat niet per se dat jij iets verkeerd doet!

Vervolgens ga je met de blote tepel aan de slag. Ook hier begin je eerst met strelen, om vervolgens zachtjes te likken. Neem ook de tijd om de tepels van je vriendin te bewonderen. Iedere vrouw heeft andere tepels, en je mag daar best even bij stilstaan. Vertel ook vooral hoe mooi je het lichaam van je vriendin vindt. Dat windt haar soms nog meer op dan de dingen die je doet.

Meer tepel technieken

De meeste mannen weten eigenlijk niet wat ze verder moeten doen met een tepel dan likken en strelen. Er zijn echter nog zo veel meer mogelijkheden! Wanneer je vriendin niet ontzettend gevoelige tepels heeft, kan ze het heel opwindend vinden wanneer je er zachtjes in knijpt of bijt. Wees hiermee aan het begin heel voorzichtig, je wilt haar natuurlijk geen pijn doen.

De kans is groot dat je hiermee een zwakke plek van je partner hebt ontdekt. Dat merk je wel aan haar reacties; harde zuchten, kreunen en een openstaande mond. Dan weet je dat je op de goede weg zit! Wanneer je deze positieve reacties krijgt, kun je het nog wilder maken. Denk bijvoorbeeld aan zachtjes aan de tepel zuigen of trekken. Communicatie tussen jullie twee blijft belangrijk!

Je hoeft natuurlijk niet alleen maar je eigen lichaam te gebruiken om haar tepels te verwennen. Doe eens iets anders en gebruik bijvoorbeeld een ijsklontje. De intense kou van zo’n blokje zal haar tepels direct hard maken. Lik ze vervolgens af voor het optimale effect. Wedden dat de kou en daarna de hitte van jouw mond haar helemaal gek zal maken?

Wanneer je erg experimenteel bent kun je bijvoorbeeld eten of drinken van haar tepels aflikken. Populair zijn onder andere slagroom, chocoladesaus, honing en stroperige alcoholische dranken. Dat kan andersom natuurlijk ook; maak van elkaar een heerlijk toetje! Ideaal om jullie seksleven een beetje spannender te maken en nieuwe dingen te introduceren.

Gevoelige tepels; wat nu?

Er zijn ook genoeg vrouwen en mannen met (extreem) gevoelige tepels. Zij vinden het helemaal niet prettig wanneer ze gezoend of gelikt worden op hun tepels. Kun je dan nog steeds de tepels bij de seks gebruiken? Dat kan wel, maar in veel mindere mate. Wanneer je er al niet tegen kunt wanneer je tepels zachtjes gestreeld worden, is er maar weinig anders dat wel werkt.

Je kunt proberen om zelf je tepels minder gevoelig te maken. Streel ze bijvoorbeeld eens tijdens het masturberen, of doe het zelf tijdens de seks in plaats van je partner. Je kunt dan wennen aan het gevoel van de streling op je tepel. Later kan je partner het overnemen en het langzaam opbouwen naar zoenen en likjes.

Uiteraard hoef je de tepels niet te gebruiken tijdens de seks! Er zijn genoeg andere gevoelige plekjes op het lichaam die ook aandacht verdienen. Wat te denken van de huid rondom je tepels, je nek of zelfs je oorlellen? Seks gaat veel verder dan alleen maar je geslachtsdelen. Wanneer je dit goed in je achterhoofd houdt tijdens de seks, verzekeren wij je dat jullie er allebei meer van genieten!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op De Tepels: Heerlijk Gevoelige Lichaamsdelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *