ONTHULD: Wat Vrouwen Stiekem Willen Dat Je Wist Over Seks En Het Vrouwelijk Lichaam... Maar Je Nooit Zullen (Of Durven) Verklappen

PLUS: Hoe Je Binnen Een Mum Van Tijd Je Droom Seksleven Krijgt – Zelfs Al Sta Je Inmiddels Al Jaren Droog

Beste vrouwenliefhebber,

Ik neem aan dat je niet te conservatief bent ingesteld... anders had het lezen van de titel je waarschijnlijk wel afgeschrikt.

We gaan het namelijk hebben over seks.

En niet zomaar seks... maar waanzig goede seks.

Ik ben dus benieuwd:

 • Heb je ooit wel eens een vrouw oncontroleerbaar zien stuiptrekken van genot van de orgasmes die JIJ haar gaf?
 • Hoor jij geregeld van diverse vrouwen dat je haar dieper weet te raken tijdens de seks dan OOIT te voren?
 • Word jij midden in de nacht wel eens wakker gebeld door een bloedmooie vrouw die voor je deur staat en smeekt om naar binnen te mogen komen...?

Voor de meeste mannen klinken dit soort situaties best ongewoon. En dat is het helaas ook zo.

De meeste mannen zullen dit soort ervaringen nooit meemaken... en de meeste vrouwen zullen ook NOOIT voelen hoe het is om echt diep seksueel geraakt te worden.

De situaties die ik hierboven schets, lijken misschien wel iets uit een film... of iets waar we allemaal als man wel eens van dromen...

... maar het zijn tevens ook letterlijk de ervaringen die ik HERHAALDELIJK heb ontvangen in de e-mails van de 8 mannen en vrouwen die in de testgroep hebben gezeten voor het nieuwe product Orgasme Koning.

Goed In Seks = Goed Met Vrouwen

Ik hoor je misschien al denken dat dit gepraat over "smekende vrouwen aan je deur" enzo allemaal wel "leuk en aardig" is maar dat je momenteel al genoeg moeite hebt met het überhaupt in contact komen met vrouwen...

Kijk... en zo dacht ik eerst dus ook...

Maar het gekke is dat er echter iets gebeurde toen ik deze kennis en informatie tot me begon te nemen...

Ik heb hier veel over nagedacht en met anderen over gesproken. Het zit namelijk zo:

De meeste mannen... inclusief mijzelf voordat ik hiermee begon... hebben geen sterk Seksueel Zelfvertrouwen... En vrouwen voelen dat.

Vrouwen voelen precies aan hoe goed jij wel of niet bent... of denkt te zijn in bed.

Ze zien het aan de manier waarop je loopt... hoe je kijkt... hoe je praat... en hoe je uit je ogen kijkt.

Dit type seksueel zelfvertrouwen is eigenlijk onmogelijk te faken.

Je hebt het... of je hebt het niet.

Het enige wat daadwerkelijk zorgt dat je dit oersterke en aantrekkelijke seksueel zelfvertrouwen uitstraalt is WETEN dat jij vrouwen kan bieden wat ze nodig hebben op seksueel gebied...

... Je moet niet geloven... maar BEGRIJPEN dat jij vrouwen iets kan geven wat ze zichzelf niet eens kunnen geven.

Het eigen maken van seksuele kennis en vaardigheden gaat dus direct gepaard aan een vrijwel even sterke groei in Seksueel Zelfvertrouwen...

En ja... vrouwen voelen dit dus ook.

Wordt Onweerstaanbaar Aantrekkelijk

Vrouwen willen mannen die weten hoe ze een vrouw moeten behandelen in bed... en ook al geven ze dit niet vaak toe: vrouwen willen mannen die opties hebben...

En hoe veel opties jij hebt met vrouwen straal je de hele tijd uit... zelf al ben je er zelf niet bewust van.

Wanneer je met een sterk seksueel zelfvertrouwen over straat loopt... kijken vrouwen anders naar je.

Je gaat dieper oogcontact ervaren... en vrouwen zullen opeens heel anders tegen je gaan doen.

EN HET VOELT ZO ONTZETTEND GOED OM OP DEZE MANIER DOOR HET LEVEN TE GAAN.

Dates krijgen... vrouwen aanspreken... en uitgenodigd worden op feestjes door mooie vrouwen wordt opeens heel normaal... en niet meer moeilijk.

Omdat jij door het leven gaat met zo’n goede "gloed" van binnen, ga je dit ook uitstralen... en vrouwen willen dan maar al te graag bij je in de buurt zijn.

We hebben ooit allemaal wel eens de type man gezien die altijd gedag wordt gezegd... in de gang op het werk... of tijdens je studie.

Het is de zeldzame man die uitgenodigd wordt op feestjes... en de type man die altijd om "onverklaarbare wijze" aangesproken wordt door vrouwen in de kroeg.

Ik hoop dat je nu snapt wat deze "superkracht" nu daadwerkelijk is...

Het is het seksueel zelfvertrouwen dat iedere man die zijn seksuele waarde kent vanzelf zal kweken.

En iedere keer wanneer een vrouw dit in een man opmerkt zal ze van binnen op biologisch niveau worden aangetrokken tot deze man... en deze man altijd naar zichzelf toe willen trekken.

Wat Is "Orgasme Koning"?

Orgasme Koning is het langverwachte "passie-project" waar ik achter de schermen samen met mijn team JAREN lang aan heb gewerkt.

Orgasme Koning is NIET het "gebruikelijke" seks tips product dat een paar halfgare porno-posities beschrijft...en helaas maar al te veel op het internet te vinden is...

NEE.

Orgasme Koning is absoluut de meest diepgaande, uitgebreide en complete digitale training op de markt waarin jij de geheimen en tactieken leert om vrouwen de meest wilde en diep rakende orgasmes van hun leven te geven.

Behalve dat, krijg je ook allerlei strategieën en tips over hoe jij binnen no-time een heel ecosysteem aan vrouwen om je heen kan krijgen... en houden.

Kijk... je moet het zo zien:

Het seksleven van de meeste vrouwen is van "McDonalds-kwaliteit" ... terwijl ze niet weten dat er ook een seksleven van "Sterren-kwaliteit" bestaat...

Je kan misschien wel nagaan hoe het is voor een vrouw die haar hele leven denkt niet te kunnen klaarkomen (omdat de mannen eigenlijk zo slecht zijn in wat ze doen...) ... maar na één avond met jou voor het eerst zelfs spuitend klaarkomt.

Ik zal het verklappen: het is een absoluut overdonderende ervaring.

Een vrouw krijgt een spuitende orgasme wanneer haar orgasmes zo sterk zijn dat haar "innerlijk dier" het overneemt... en ze overweldigd wordt door een soort "oer-orgasme" waarna ze nog minuten sidderend... kreunend... en giechelend ligt na te spartelen.

Dit zijn letterlijk de meest emotioneel en psychologisch dieprakende ervaringen van haar leven. En wanneer jij dit haar weet te geven, geldt dit ook voor jou.

Wanneer een vrouw dus plotseling 'proeft' en ervaart wat WEL mogelijk is op seksueel gebied... is het natuurlijk heel moeilijk om weer terug te gaan naar het barre seksleven dat ze daarvoor gewend was...

Als je hier dus goed mee om kan gaan... vrouwen diep psychologisch begrijpt... en alles goed tegen vrouwen kan communiceren... dan kan je binnen de kortste keren een heel "harem" aan vrouwen om je heen hebben die het heerlijk vinden om bij je te zijn.

Je kan jezelf waarschijnlijk nog niet eens inbeelden wat ze allemaal voor je terug zullen doen...

Maar... Hier Is Wel Wat Training Voor Nodig

Zelf dacht ik vroeger behoorlijk goed in bed te zijn. Het feit dat ik na wat ervaring en oefening het al een bepaalde tijd uit kon houden zonder klaar te komen vond ik heel wat.

De meeste mannen denken dat ze behoorlijk goed in bed zijn... en ik zelf was hier dus ook één van. Wanneer dit echter aan vrouwen wordt voorgelegd valt het resultaat soms nogal vies tegen.

Uit een grootschalig Nederlands onderzoek waarbij 2500 mannen en 2500 vrouwen ondervraagd waren, bleek dat 87% van alle mannen denkt GOED tot ZEER GOED in bed te zijn...

... Uit ditzelfde onderzoek bleek dat slechts 4% van de 2500 vrouwen zichzelf altijd volledig bevredigd voelden door seks...

Sterker nog: 46% van alle vrouwen reageerde DIRECT met dat dit flink zelfoverschatting is, want uit hun ervaringen is het juist het tegenovergestelde.

Dat komt misschien vrij hard aan... maar dit is niet de schuld van de vrouw. En ook niet van de gemiddelde man.

Het is eigenlijk de schuld van de maatschappij waarin seks hard wordt onderdrukt en vaak ook als een soort van taboe wordt gezien.

Veel Vrouwen Durven Niet Eerlijk Te Zijn Over Wat Ze Willen

Het zit namelijk zo:

De meeste meisjes worden door hun moeders en omgeving geleerd om zichzelf niet te "sletterig" of losbandig te gedragen omdat ze anders later geen "waardige man" zullen krijgen.

Vrouwen worden aangeleerd om zichzelf "respectvol" en "netjes" te gedragen... en om niet te snel hun maagdelijkheid en seksualiteit aan iemand weg te geven.

Daarom vinden veel vrouwen het heel eng om te zeggen wat ze precies lekker vinden in bed. Helemaal als dit iets "stouts" zou zijn...  

Een vrouw die "weet wat ze lekker vindt in bed" zou dus eigenlijk betekenen dat ze "erg ervaren" is... en dus misschien als "slet" kan worden gezien.

Daarom houden veel vrouwen liever stilletjes hun mond dicht... dan dat ze eerlijk zijn over wat ze precies lekker vinden in bed. Zelfs al hebben ze werkelijk niet zo veel ervaring... De angst om niet begrepen te worden is al groot genoeg.

Soms denken vrouwen ook dat ze "vies" zijn omdat ze iets lekker vinden... bijvoorbeeld om anale seks te hebben...

Ze fantaseert hier dan over terwijl ze alleen is... of met zichzelf speelt... maar zal dit nooit durven toegeven aan haar vriendje.

Ze zal zelfs doen alsof ze het niet lekker vindt... omdat ze denkt dat dit "niet hoort."

Het uiteindelijk resultaat is dat vrouwen stilletjes lijden onder een seksleven waar ze niet echt gestimuleerd worden op de manier dat ze dat lekker vinden... en dat mannen GEEN IDEE hebben dat hun vriendin of vrouw iets heel anders wilt...

Orgasme Koning Bevat Alle Geheimen Die Vrouwen Anoniem Wel Aan Ons Durfde Te Vertellen

Allereerst heb ik DUIZENDEN euro's uitgegeven aan seminars... workshops... en trainingen om helemaal up-to-date te zijn van alles wat er maar te leren valt over seks.

Ik ben er zelfs twee keer naar Amerika voor gevlogen om van de beste experts te leren.

De reden dat het uiteindelijk zo lang duurde om Orgasme Koning te creëren was dus niet alleen het maken van het product zelf... maar ook het vinden van de juiste informatie.

Dit is omdat vrouwen dus niet zo 1-2-3 met hun seksuele verlangens naar buiten komen. Helemaal niet naar mannen die ze niet kennen. Het was dus een behoorlijk intensief proces om diepe banden te leggen met de honderden vrouwen die uiteindelijk hebben meegeholpen om Orgasme Koning te hebben kunnen waarmaken.

Nadat ik de vrouwen kon garanderen dat ze veelal anoniem zouden blijven en een diepe vertrouwensband op had opgebouwd kwamen opeens alle geheimen naar buiten...

Het was alsof ze alles JARENLANG hadden opgekropt... (dat was dus ook zo) en het kwam opeens als een VLOEDGOLF naar buiten...

Ik heb dingen geleerd die ik NOOIT had kunnen dromen of voorstellen.

Bij iedere vrouw kwam weer nieuwe informatie naar buiten... en ik leerde bij iedere vrouw weer nieuwe... spannende en opwindende dingen.

Natuurlijk is er ook van alles uitgeprobeerd en alles wat ik heb geleerd op meerdere vrouwen getest om zeker te zijn dat ik het in een product kon stoppen.

Hey, ik heb nooit gezegd dat het niet leuk was om aan Orgasme Koning te werken...!

De Meeste Vrouwen Weten Echter Niet Eens Wat Ze Willen

Aan de ene kant heb je dus de vrouwen die jarenlang met slechte seks zitten opgescheept... maar hier niets van zeggen uit angst... of schaamte.

Aan de andere kant heb je ook veel vrouwen die TOTAAL GEEN IDEE HEBBEN van wat ze precies willen... of wat hun lichaam precies KAN.

Wist je dat:

 • 45% van vrouwen denkt een seksuele afwijking te hebben...?
 • 70% van alle vrouwen heeft wel eens orgasmes gefaked...?
 • 56% van alle vrouwen denkt helemaal geen orgasme te KUNNEN hebben...?
 • en 93% van alle vrouwen nog nooit spuitend is klaar gekomen...?

Omdat zowel mannen als vrouwen dus seksueel onbekwaam zijn... hebben heel veel vrouwen ook gewoon heel veel dingen NOOIT ervaren....

Wanneer ze dit bij jou dus WEL gaan ervaren zal er een wereld voor ze open gaan... en zullen ze meer en meer over zichzelf gaan en willen ontdekken.

Ze zullen steeds weer bij je terug willen komen om weer dieper geraakt te worden door een man die het eindelijk wel snapt...

Beter dan zij het zelf snappen... En dan kunnen onverwachte bezoekjes op late avonduren natuurlijk niet uitgesloten worden...

Je gaat dit allemaal leren in het Orgasme Koning Trainingstraject.

Het Orgasme Koning Traningstraject

Het Orgasme Koning training traject is een online training waarbij je op maandelijkse basis zeer diepgaande VIDEO trainingen krijgt.

Orgasme Koning is een digitale online VIDEO training van maar liefst 12 Modules

Ja, je leest het goed. Twaalf Modules. Dus in totaal ook twaalf maanden.

Een aantal jaren geleden was mijn originele idee om een boek te schrijven... of om een DVD product te maken over dit onderwerp...

Gaandeweg bleken er echter steeds meer nieuwe dingen op mijn pad te komen. Het zou gewoon allemaal niet goed tot zijn recht komen in een boek of DVD'tje.

Iedere keer als ik nieuws leerde moest ik namelijk dieper graven om te kijken hoe het nou precies zat.

Het uiteindelijke resultaat was dus dat er eigenlijk zo veel informatie en kennis verkregen was dat ik besloot het aan te bieden als een DIGITALE ONLINE VIDEO TRAINING. 

Dit betekent uiteraard niet dat er daadwerkelijk 12 maanden aan één stuk doorlopende video bevat... Het bevat namelijk de meest potente kennis om de (letterlijk) meest spetterende resultaten waar te maken.

Iedere module bevat 7 tot 10 video's aan zeer hoogwaardige informatie die zorgvuldig zijn ontwikkeld om te zorgen dat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Van veel mensen hoor ik ook dat ze alles meerdere keren bekijken omdat het zo diep mogelijk te internaliseren.

Je kan Orgasme Koning dus zien als een opleiding tot volledig seksueel meesterschap.

 

Orgasme Koning video cover

"Hier Is Een Kort Overzicht Van Wat Je Allemaal Leert Van Het Orgasme Koning Video Programma"

Wat er allemaal precies in zit kan ik natuurlijk niet in een paar zinnen samenvatten... maar je kan het volgende verwachten:

 • Maand 1: Introductie en Seksvaardigheden Met Je Handen

In het eerste deel leer je de aspecten van vrouwelijke seksualiteit en psychologie. Je leert hoe je orgasmes opbouwt bij vrouwen. Je gaat leren over waarom voorspel zo belangrijk is... en alle verbazingwekkend veel verschillende soorten orgasmes die vrouwen kunnen hebben.

In het tweede deel leer je waarom het ejaculeren van vrouwen GEEN MYTHE is... Iedere vrouw kan het in principe. Verder leer je ook verschillende manieren om haar klaar te laten komen met vingeren.

 • Maand 2: Seksvaardigheden Met Je Handen en Beffen

In maand 2 ga je leren over alle onderdelen in de vagina... en de verschillende manieren om haar te stimuleren. Je gaat leren over hoe je haar moet plagen... en hoe je de spanning opbouwt. Je leert ook de manieren om haar te beffen en hoe je met je mond haar kan laten klaarkomen.

 • Maand 3: Beffen en G-spot Orgasmes

Ik ga je vertellen over de gevorderde vaardigheden van het beffen... vaardigheden die ik opgepikt heb van een van de mooiste (en meest ervaren) lesbische vrouwen die ik ooit heb ontmoet.

Ook gaan we hier in deel 2 verder in op G-Spot Orgasmes en hoe je vrouwen kan laten ejaculeren. Je gaat leren hoe je vrouwen mentaal voorbereid op de waanzinnige ervaring van spuitend klaarkomen... en allerlei ongekende manieren om haar te stimuleren.

 • Maand 4: G-spot Orgasmes Deel 2

Hier begint het echt verbazingwekkends te worden. Je krijgt allerlei verschillende seksstandjes en vingerposities om haar G-spot te stimuleren. Ook leer je meer over vrouwen seks-psychologie, hoe je haar mentaal door haar blokkades heen leidt, en nog veel meer.

Dit is de maand waarbij de grootste doorbraken worden gemaakt. De vrouwen die na deze maand met jou in aanraking komen zullen waarschijnlijk gevaarlijk dicht in de buurt van "verslaving" komen...

 • Maand 5: Vrouwen Trainen Jou Te Plezieren

Als je in maand 5 zit, zal je seksleven er al bizar goed uitzien. Misschien heb je nu al meerdere vrouwen met wie je diepe emotionele en seksuele banden hebt. Deze vrouwen zullen jou ook terug willen stimuleren.

In deze maand leer je over JEZELF en wat voor dingen ze allemaal voor jou kan doen. Je leert hier ook goed over communiceren en hoe je de vrouw kan motiveren om deze "stoute dingen" te doen die ze misschien nog nooit eerder heeft durven doen.

Hoe je overdag, op vreemde plekken en met meerdere vrouwen seks hebt, zijn slechts een aantal voorbeelden van wat je gaat leren.

 • Maand 6: A-spot Orgasmes

A-spot orgasmes zijn orgasmes die anaal kunnen worden gestimuleerd. In maand 6 leer je hier alles over. Je leert hoe je dit orgasme anaal maar ook via de vagina bereikt.

Je leert hier ook waarom en hoe anale seks niet pijnlijk hoeft te zijn: hierdoor zullen veel vrouwen ontdekken dat anale seks ontzettend opwindend en sexy kan zijn.

 • Maand 7: Dirty & Love Talk

De meeste mannen hebben totaal geen idee van hoe ze zelfs moeten beginnen met "dirty talk" of "love talk." De meeste mannen praten helemaal nooit tijdens de seks. In maand 7 ga je leren waarom ze hierdoor GIGANTISCHE mogelijkheden tot opwindende seks laten schieten.

Je gaat allerlei voorbeelden krijgen van "dirty talk," "love talk." Ook krijg je hier alles te weten over psychologische en seksuele dominantie... en hoe je dit praktisch aanpakt.

 • Maand 8: Relaties

Niet iedere man heeft zin in een relatie... andere mannen willen juist weer heel graag een relatie. In Maand 8 krijg je vooral niet de gebruikelijke relatie tips... Nee... We gaan hier in op zowel monogame relaties... als open relaties... en de verschillende typen seksrelaties.

Je krijgt alles te weten hoe je dit opbouwt, en hoe je je eigen intenties communiceert naar vrouwen toe. Dit is het begin van het "seksleven van je dromen." Dit laatste wordt tot in de uiterste puntjes nader verdiept in maand 12.

 • Maand 9: Variatie

Nadat je meerdere keren seks hebt gehad met een vrouw kan de seks na een tijdje wat saai en "monotoon" worden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom gaan ik in maand 9 je vertellen hoe je nooit meer in deze val hoeft te trappen.

Je gaat niet alleen alle standjes leren variëren... maar ook hoe je psychologisch leert variëren. Deze informatie alleen al kan je relatie redden, en het verschil uitmaken tussen een levenslange relatie vol passievolle seks... of een vrouw die na verloop van tijd vreemdgaat.

 • Maand 10: De Beste En Speciale Seksstandjes

In maand 10 ben je al een meester in seks en het bevredigen van vrouwen. Je krijgt hier veel verschillende speciale seksstandjes die de meeste mannen niet kennen.

En nee deze zie je bijna nooit in porno... dus het lijkt me heel sterk als je deze weleens hebt gezien; laat staan gedaan. Na maand 10 is dit echter een heel ander verhaal voor jou... en zal je leren hoe je deze op de beste manieren kan uitvoeren.

 • Maand 11: Seksspeeltjes

Veel mannen zijn nogal onzeker over seksspeeltjes... en denken dat vrouwen deze misschien liever zouden hebben dan echte seks. In maand 11 ga je leren waarom dit niet het geval is... en hoe je vrouwen juist kan helpen om deze leuke en spannende speeltjes te ontdekken.

Je gaat leren welke speeltjes het beste zijn... en hoe je ze kan toepassen. Ook leer je de beste plekken op deze seksspeeltjes anoniem te kopen.

 • Maand 12: Het Seksleven Van Je Dromen Bouwen

DIT is de maand waar alles samenkomt. Door alle dingen die je nu weet... hebt leren toepassen loop je in alle waarschijnlijkheid totaal anders door het leven. Vrouwen kijken anders naar je... en je onbreekbaar seksueel zelfvertrouwen is iets waar je daadwerkelijk trots op kan zijn.

Door alle plotse veranderingen kan je leven een behoorlijke chaos worden. Ja dit is leuk, maar wanneer je alles goed kan communiceren en plannen zodat je de moeizame chaos zo veel mogelijk kan verminderen is het nog leuker.

Ik moet je eerlijk toegeven: Het kan een behoorlijke taak zijn om alles goed te kunnen managen... en het is soms best moeizaam... Maar ik kan je verzekeren: ALLES IS HET MEER DAN WAARD... en ik zou alles wat ik nu weet voor geen honderd miljoen Euro willen inruilen...

Wat Mensen Zeggen Over "Orgasme Koning"

Maar neem het vooral niet van mij aan. Lees hier maar eens een aantal ervaringen van de proefpersonen op wie wij het Orgasme Koning Traject hebben uitgetest:

"Ik kijk nu letterlijk anders naar vrouwen...en zij ook naar mij."

"Orgasme Koning, dit is ECHT GESTOORD. Ik heb net maand 3 afgekeken, en ben daarna wezen stappen in Amsterdam. Ik kijk nu letterlijk anders naar vrouwen en zij ook naar mij. Ik heb ervaringen gehad in de club die ik hiervoor nog nooit eerder heb ervaren. Ik stond in de WC op een prachtige milf te wachten tot ze klaar was met haar handen te wassen. Ze keek om en keek me recht in mn ogen aan. Ik kreeg opeens zo'n geil gevoel en zij denk ik ook. Ze begon gewoon tegen me te praten en vroeg of ik later naar de bar kwam om een drankje te halen. Dat heb ik toen gedaan en de rest van de avond zulke spanning uitgewisseld dat we uiteindelijk samen naar huis zijn gegaan. De meest geile seks van mn leven gehad."

- Richard de V., Leiden, 26 jaar


"Als ik geen vriendje had zou ik dit met IEDERE man willen uitproberen..."

"...ik ben sprakeloos...Nee echt! ik was letterlijk sprakeloos voor twintig minuten nadat ik zo hard ben klaar gekomen dat ik voor de eerste keer helemaal over [...naam van haar vriendje...] heen ben gespoten!! Mijn lichaam moest zo hard schudden dat ik er helemaal stil van was...

[...naam van haar vriendje...] kon alleen maar toekijken. Hij zij dat hij ook bijna klaarkwam toen hij mij zo zag liggen stuiptrekken..

En ik dacht dat ik niet kon klaarkomen. Ik hoop dat ik niet seksverslaafde wordt... tenminste als ik dat al niet ben geworden nu! Als ik geen vriendje had zou ik dit met IEDERE man willen uitproberen... Dank je wel en succes met ORGASME KONING!!!!!!"

- Stefani H., 33 jaar


"... ik heb voor de eerste keer mijn vrienden spuitend laten klaarkomen..."

"Ik zat jaren geleden onrustig en nogal depri op de bank en ben toen gelukkig in contact gekomen met vandaag vrouwen versieren en al hun producten en sindsdien heb ik veel vordering met vrouwen en seks EN NU DIT. Ik ben bezig met maand 2 maar heb nu al voor de eerste keer mijn vriendin laten spuiten terwijl ik haar al 2 jaar niet heb kunnen laten klaarkomen tijdens de seks."

- Mark P., 22 jaar


"Het is Niet te geloven.."

"Het is Niet te geloven...k heb nu 3 verschillende vrouwen met we ik regelmatig sesks heb. 2 kan ik al laten ejaculeren terwijl de andere ik al goed op weg is. We blijven doorgaan!!"

- Nigel C., Rotterdam, 30 jaar

TIJDELIJK Gratis Bonus: "30 Wetten Van Het Verleiden" (t.w.v. €39,97)

30 Wetten Van Het Verleiden CDOmdat ik zeker wil zijn dat je zo veel mogelijk "praktijk oefening" gaat krijgen om alles wat je leert in het Orgasme Koning programma veelvoudig te kunnen uittesten... krijg je ook nog eens deze bonus.

Tijdens het creëren van Orgasme Koning heb ik alles natuurlijk op veel vrouwen uitgetest.

De "30 Wetten Van Het Verleiden" is een fundamentele basis geweest voor het aanspreken, verleiden en naar bed gaan van vrouwen waarvan ik de meeste nog nooit eerder had ontmoet.

Dit AUDIO-Programma is geschikt voor mannen die gaan voor one-night-stand maar ook voor de mannen die opzoek zijn naar hun droomvrouw.

De technieken werken ook voor mannen die niet knap, rijk of lang zijn.

Wat ga je leren?

 • Waarom iedere man kan leren beter te worden met vrouwen
 • De grootste mythes rond het vrouwen versieren en verleiden
 • Krachtige technieken waarmee je je direct onderscheid van alle andere mannen
 • En nog veel meer...

Wees er snel bij want deze aanbieding is maar ZEER TIJDELIJK.

Orgasme Koning Is Niet Voor Iedereen

Orgasme Koning is niet voor iedereen geschikt. Het klinkt misschien gek of cliché... maar het is belangrijk dat je verantwoordelijk om kan gaan met vrouwen.

Met grote "macht" komt dus ook grote verantwoordelijkheid. Het is ABSOLUUT NIET DE BEDOELING dat je met de gevoelens of emoties van vrouwen gaat spelen.

Hopelijk is het overbodig dat ik het zeg... maar ik wil alleen hebben dat je deel neemt aan Orgasme Koning als je belooft goed voor de vrouwen te zijn die ermee in contact komen.

Zijn De Technieken Moeilijk?

De strategieën, tactieken en tools die je te wachten staan in Orgasme Koning zijn de meest krachtige en diepgaande in hun soort. Toch zijn ze niet "moeilijk." Iedereen met een mond, tong, handen, penis en een lichaam kan ze toepassen. (Mocht je een aantal van deze onderdelen niet beschikken zijn er altijd alternatieven...!)

Hou wel in de gaten dat iedere vrouw uniek is. Als voorbeeld kan vrijwel iedere vrouw in principe spuitend klaarkomen. De ene vrouw kan het al na de eerste keer proberen... terwijl de andere weer een aantal weken aan intensieve "begeleiding en stimulatie" sessies nodig heeft om haar G-spot "wakker te maken."

Probeer "Orgasme Koning" 60 Dagen RISICOVRIJ Uit!

GarantieIk ben er absoluut van overtuigd dat de inhoud van Orgasme Koning werkt voor IEDERE MAN (of vrouw!).

De e-mails met bedankjes en lovende woorden blijven binnen komen.

Ik hoop de jouwe ook snel te krijgen!

Mocht je echter niet helemaal tevreden zijn... of alle vrouwen aan je deur ABSOLUUT niet aankunnen, hoef je maar een mailtje te sturen... Ik stort het volledige bedrag dan METEEN TERUG op je rekening.

GEEN VRAGEN, GEEN MOEILIJKHEDEN!

Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Klik nu hieronder op de 'Voeg toe aan winkelwagen' knop om het Orgasme Koning Programma direct te bestellen en te downloaden:

Normale Prijs €19,97
Actieprijs €1 eerste maand, daarna €19,97 per maand

* Opzeggen van het lidmaatschap kan via de mail of het afmeldformulier op de contactpagina

Hoe Gaat Het Praktisch Allemaal Te Werk?

Orgasme Koning is absoluut zonder meer de meest diepgaande en intensieve training op het gebied van seksuele vaardigheden en het verkrijgen van seksueel zelfvertrouwen met vrouwen.

Om diepgaande en blijvende resultaten te kunnen garanderen is Orgasme Koning een Online Digitaal Trainingstraject van maar liefst 12 Modules.  

Deze modules bestaan puur uit VIDEO training. Per maand krijg je maar liefst 7 tot 10 video's. Je krijgt in totaal meer dan 8+ uur aan inhoud. En vergis je niet: dit zijn video's speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedere minuut barstensvol informatie zit.

DIRECT na aanmelding en betaling wordt er door ons systeem een account voor je aangemaakt op onze website.

Je krijgt hiervoor de toegangsgegevens meteen naar je e-mail toegestuurd, waarmee je direct toegang krijgt tot maand 1 van Orgasme Koning.

Iedere maand krijg je automatisch en vanzelf toegang tot een nieuwe module. Je krijgt iedere maand bericht van mij wanneer een nieuwe module voor je klaar staat. 

Je kan dus meteen beginnen met het waarmaken van het seksleven van je dromen... en het kost je niet meer dan 40 euro per maand.

 

Plaats NU Je Bestelling Om DIRECT Te Downloaden

Normale Prijs €19,97
Actieprijs €1 eerste maand, daarna €19,97 per maand

* Opzeggen van het lidmaatschap kan via de mail of het afmeldformulier op de contactpagina

Betaallogo's

P.S. Elke tip, techniek en methode dat ik deel in dit Trainingstraject is honderden keren getest. Ik gebruik alle technieken persoonlijk in mijn leven en ik weet dat deze technieken ook voor jou werken.

 

 


Je privacy wordt zeer serieus genomen. Lees het volledige privacybeleid hier. © J&O Dating- en Relatiehulp. Alle rechten voorbehouden. Kvk nummer 30286866. Btw-nummer: NL856332343B01. Alle bedragen zijn inclusief btw. Door aankoop ga je akkoord met de disclaimer. Je kunt hier ook het blog lezen. Klik hier als je een vraag of opmerking hebt.
Disclaimer | Privacybeleid | Contact