Het is onduidelijk wanneer men voor het eerst begon met blow jobs geven, waarschijnlijk is het even oud als seks zelf. Een tijd lang heerste er een taboe op blow jobs. Het zou iets zijn dat alleen hoeren doen. Gelukkig wordt het tegenwoordig door de meeste mensen geaccepteerd en steeds normaler gevonden.

Niet zo gek, want het is een hele intieme manier om een man te bevredigen. Het spreekt voor zich dat je als man je vriendin of vrouw niet mag dwingen en jouw penis schoon en verzorgd moet zijn. Bij een goede blow job komt echter nog meer kijken. Er zijn namelijk diverse technieken met daarbij horende posities. Hieronder staan er een aantal voor jullie om mee te experimenteren.

Gezicht van de man af

Deze techniek is zeer geschikt als je nog niet zoveel ervaring hebt. Je ligt naast elkaar op bed en gaat langzaam van zijn gezicht naar beneden (hier worden mannen erg opgewonden van). Uiteindelijk is je rug dus naar je man gekeerd. Hierdoor kan jij goed bij zijn penis en heb je niet al te veel afleiding. Het voordeel van deze techniek is dat je alle ruimte en aandacht bij de blow job hebt.

Tussen zijn benen

Je man gaat op bed of op een stoel zitten en jij knielt tussen zijn benen (een kussen onder je knieën is wel zo prettig). Bij deze techniek heb je veel bewegingsvrijheid en kan je in zijn ogen kijken. Veel mannen vinden het erg opwindend als je dit doet. Mocht je iets meer privacy nodig hebben kan je beter voor de eerdere techniek kiezen.

Standje 69

Bijna iedereen kent deze beroemde positie wel. Dit standje is leuk omdat jullie elkaar oraal kunnen bevredigen. Jij geeft je man een blow job terwijl hij jou beft. Deze positie is zeer intiem omdat jullie veel lichaamscontact hebben. Standje 69 kan op verschillende manieren uitgevoerd woorden (liggend op de zij, knielend, enz.).

Nadeel van dit standje is dat je soms moeilijk kunt genieten omdat je zelf ook bezig bent. Bovendien vinden sommige mensen het lastig om door te gaan bij de ander wanneer ze zelf al klaargekomen zijn. Anderen zien het juist als een uitdaging om bij standje 69 tegelijk klaar te komen. Ook wordt deze techniek regelmatig gebruikt als voorspel.

Langs je lippen, tongen of zuigen?

Er zijn diverse manieren om je man een blow job te geven. De basis houdt in dat je de penis langs je lippen heen en weer laat glijden. Hierbij kan je de schacht met je hand vasthouden. Bij het tongen neem je de penis niet in je mond maar lik je met je tong (alsof de penis een ijsje is). Wees voorzichtig met het toompje van de penis, deze is erg gevoelig.

Zuigen vinden veel mannen niet al te prettig tijdens de blow job zelf. Vraag dus van tevoren of hij dit wil of let op zijn reactie wanneer je het doet. Veel mannen vinden zuigen wel fijn wanneer ze klaar komen of net daarna.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen