Het is erg fijn om een relatie te hebben. Eén persoon waarmee je alles kunt delen, samen mee kunt zijn en mee naar bed gaat. Heerlijk om zoveel dingen met z’n tweeën te doen. Maar helaas kunnen zelfs relaties op een gegeven moment saai worden. Jullie zien elkaar teveel, hebben niet meer de volle aandacht voor elkaar of de seks wordt op een gegeven moment niet meer interessant.

Dan zal je een oplossing moeten vinden om weer wat spanning in jullie relatie te brengen. Mits jullie daar allebei in geïnteresseerd zijn, is een trio een manier om wat vernieuwing in jullie seksleven aan te brengen.  Trio’s zijn vaak erg spannend en opwindend, omdat je je partner met een ander moet delen. Doe hier ideeën op voor een trio en lees waarom sommige mensen trio’s geweldig vinden!

Heb ik wel interesse in een trio?

Voordat je überhaupt een trio wilt gaan regelen, moet je er zeker van zijn dat jij en je partner hier allebei op jullie gemak mee zijn. Lang niet alle mensen vinden het prettig om hun partner met iemand anders te delen, dus de kans bestaat zeker dat een trio niets voor jullie is.

Het is belangrijk om hier gewoon open met je partner over te praten. Seks en seksuele interesses zijn geen rare dingen die verzwegen moeten worden! Om een gezonde (seksuele) relatie te hebben en te houden kunnen jullie het beste goed duidelijk aan elkaar maken waar jullie van houden. Praat dus eens met je partner over het hebben van een trio, of hij of zij daar ooit over gefantaseerd heeft bijvoorbeeld.

Daarna kun je aangeven dat je hier zelf wel eens interesse in hebt. Als jouw partner aangeeft er geen interesse in te hebben, blijf dan ook niet aandringen. Dat brengt je partner alleen maar in een ongemakkelijke positie, waarin hij of zij niet weet of ze met jou mee moet gaan. Heeft jouw partner echter wél interesse, dan hebben jullie verschillende opties.

Een trio met een man of een vrouw erbij?

Dit is een belangrijke en lastige keuze die jullie zullen moeten maken. Het is waarschijnlijk dat de vrouw in jullie koppel liever een man erbij heeft dan een vrouw, en omgekeerd voor de man. Maar als jullie echt een trio willen uitproberen moet één van de twee toch toegeven. Als je geluk hebt hebben zowel jij als je partner interesse in hetzelfde trio.

Misschien heeft één van jullie wel biseksuele gevoelens. Dat maakt het makkelijker om te kiezen voor een man of een vrouw voor bij jullie trio. Komen jullie er echt niet uit, dan is het misschien verstandiger om een andere manier te zoeken om jullie seksleven spannender te maken.

Waar halen we de derde persoon vandaan?

Hebben jullie een keuze gemaakt voor een man of een vrouw voor bij jullie trio? Dan moeten jullie natuurlijk nog iemand vinden! En dat kan lastiger zijn dan je misschien denkt. Er komen namelijk nogal wat problemen kijken bij het vinden van een derde persoon voor een trio:

  • Een vriend of vriendin van jullie vragen is erg ongemakkelijk, je weet niet of die persoon interesse heeft en wat hij of zij er van vindt.
  • Bovendien kan het voor jullie zelf vreemd zijn om seks te hebben met een goede vriend/vriendin of bekende.
  • Met een vriend of vriendin is de kans groter dat er jaloeziegevoelens tussen jullie twee ontstaan.
  • Een onbekend persoon vinden is lastig; waar haal je die vandaan? Klikt het wel met die persoon?

Het is wel duidelijk dat het meestal een betere keus is om te kiezen voor een onbekend persoon voor jullie trio. Behalve als jullie heel toevallig iemand kennen waarvan jullie weten dat hij of zij interesse heeft in een trio met jullie, is het handiger om een onbekend persoon te kiezen. En zelfs al ken je iemand met interesse is dat niet per se veilig, omdat de kans groter is dat één van jullie twee jaloers wordt.

Maar natuurlijk vraag je jezelf nu af; waar halen we in hemelsnaam iemand vandaan die we niet kennen? Het beste antwoord hierop is: het internet! Op internet zijn genoeg sites te vinden waarop singles en stellen elkaar vinden om een trio te vormen.

Je kunt hier vaak uitgebreid de profielen van singles bekijken om alvast in te schatten hoe goed jullie bij elkaar passen. Deze methode werkt vaak het beste bij het vinden van een derde persoon.

Verschillende standjes voor een trio

Met zijn tweeën kunnen jullie al veel standjes bedenken; kun je nagaan hoeveel je met z’n drieën wel niet kunt doen! Voor een trio zijn ontzettend veel standjes en sensuele mogelijkheden te bedenken. Het hangt er natuurlijk erg van af of jullie met twee mannen of twee vrouwen zijn. Hieronder zie je wat spannende ideeën voor jullie trio:

  • Dubbele orale verwenning: één van jullie trio verwent een ander oraal, terwijl hij of zij door de derde zelf verwend wordt. Een erg spannende en intense ervaring voor voornamelijk één persoon.
  • Dubbele penetratie: met twee mannen en één vrouw is het mogelijk om dubbele penetratie te kiezen, mits de vrouw daar geïnteresseerd in is natuurlijk.
  • Toekijken: jij of je partner en de derde persoon gaan aan de slag terwijl de laatste persoon toekijkt. Dit kan erg opwindend en tegelijkertijd ‘onbevredigend’ zijn, omdat je moet toekijken hoe jouw partner door iemand anders verwend wordt.
  • ‘London Bridge’: de man ligt op zijn rug, terwijl één vrouw hem berijdt en hij de andere vrouw oraal bevredigt. De twee vrouwen zelf kunnen elkaar ook nog verwennen.
  • ‘Tower Bridge’: hetzelfde als de London Bridge, maar dan is het een vrouw met twee mannen.
  • Probeer vooral zelf wat uit! Het kan in het begin zeker spannend zijn, maar wees niet bang om dingen uit te proberen en het vooral lekker spannend te houden.

Je ziet dat er heel veel mogelijk is met z’n drieën. Wees niet bang als jullie van tevoren want spanning voelen en niet goed weten wat jullie moeten doen. Als jullie een derde persoon van het internet hebben, heeft hij of zij meestal ervaring met trio’s. Die persoon kan jullie goed op weg helpen. Onthoud: geniet ervan!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen