header

Maak jouw seksleven weer spannend met deze 7 sekstips!

Seks en een relatie; ze hangen nauw met elkaar samen. Seks is een belangrijk onderdeel van een relatie, omdat het vaak gezien wordt als de ultieme uiting van de liefde. Daarom is het erg fijn als jullie binnen je relatie openlijk en zonder je te schamen over seks kunnen praten. Maar niet alle stellen zijn zo open tegen elkaar. Daar kan seks nog wel eens saai worden, waardoor geen van beiden er eigenlijk plezier aan beleeft. Merk jij ook dat jouw seksleven zich in een sleur bevindt? Met deze 7 sekstips maak je er weer iets heel spannends van!

Tip 1: praat er over!

Communicatie is onmisbaar in een relatie. Dat geldt ook voor jullie seksuele leven. Als jullie niet aan elkaar laten weten wat jullie van de seks verwachten, kan er veel misgaan. Wees daarom ook op dit gebied zo open mogelijk tegenover elkaar!

Er is geen enkele reden om je ergens voor te schamen. Iedereen heeft zijn eigen seksuele voorkeuren, die ongelooflijk kunnen variëren. Maar weinig mensen hebben geen interessante fantasieën of een bijzondere fetisj. Wie weet fantaseert jouw partner over nog wel vreemdere dingen dan jij!

Als jullie het met elkaar over jullie seksuele voorkeuren hebben gehad, kun je erachter komen dat ze veel overeenkomen. Dat is natuurlijk erg fijn, omdat jullie seks dan gelijk verbetert. Lijken jullie op seksueel gebied niet zoveel op elkaar? Dan kunnen jullie een keer elkaars voorkeuren uitproberen. Misschien heb je wel nooit nagedacht over wat jouw partners grootste fantasie is!

Tip 2: je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden

Seks is één van de oudste bezigheden van het menselijk ras. Door de eeuwen heen zijn er zo ongelooflijk veel manieren bedacht om van elkaar te genieten, dat het helemaal niet nodig is om het wiel opnieuw uit te vinden. Om je seksleven spannender te maken is het internet vaak je beste vriend.

Zoveel stellen hebben wel eens in een seksuele sleur gezeten. Hun verhalen kun je in allerlei soorten en maten op het internet vinden. Er is vast een stel te vinden met soortgelijke problemen als jullie. Lees wat zij hebben gedaan om hun seksleven spannender te maken! Ook kun je op het internet natuurlijk andere ideeën opdoen voor jullie seks.

Tip 3: probeer een ander standje

Eén van de meest gegeven tips voor saaie seks is het uitproberen van nieuwe standjes. Telkens maar weer die missionarispositie, met misschien een keer orale seks tussendoor, kan erg gaan vervelen. Jullie kunnen zelf standjes ontdekken of natuurlijk op internet kijken wat voor posities mensen bedacht hebben. Je zult versteld staan van de impact van een nieuw standje!

Tip 4: onderschat het voorspel niet!

Bij sommige mensen is het seksleven erg saai omdat de seks maar een paar minuten duurt. Er wordt niet aan voorspel gedaan, de partners beginnen gewoon en eindigen meestal al als de man klaargekomen is. Je kunt je voorstellen dat dit erg saai is, voornamelijk voor de vrouw. Zij komt vaak niet aan haar trekken toe.

Dat kun je verbeteren door meer aandacht aan het voorspel te besteden. Door uitgebreider te knuffelen, te zoenen en elkaar te strelen raken jullie veel meer opgewonden en krijg je meer zin in elkaar. Kom goed ‘in the mood’ met wat kaarsjes, een romantisch diner of zwoele muziek.

Vrouwen hebben het meeste baat bij voorspel, omdat ze zonder voorspel lang niet altijd een orgasme krijgen. Maar ook mannen merken dat ze betere seks hebben wanneer het voorspel langer duurt. Voor ieder een verbetering dus!

Tip 5: je seksleven bevindt zich ook buiten het bed

Seks omvat veel meer dan de daadwerkelijke daad der liefde die jullie in bed (of ergens anders) bedrijven. De hele dag door kunnen jullie elkaar seksuele prikkels geven. Denk bijvoorbeeld aan een pikante foto sturen via Snapchat of Whatsapp tijdens het werk of een spannend sms-je.

De telefoon werkt ook nog steeds erg goed als middel om elkaar alvast op te winden. Als één van de twee bijvoorbeeld voor het werk in een hotel zit, kunnen jullie met een geil telefoongesprek toch van elkaar genieten. Het telefoontje kan ook als voorspel dienen om alvast lust bij elkaar op te wekken.

Tip 6: trek die mond open!

En nee, niet alleen op een seksuele manier. Praten tijdens de seks, of eigenlijk bevestigende woorden zeggen, is heel belangrijk. Zo laat jij je partner merken dat het fijn is wat hij of zij bij je doet. Als jouw partner weet dat jij geniet, geeft dat hem of haar veel zelfvertrouwen en opwinding.

Het is ook belangrijk om het aan te geven als je iets niet lekker vindt. Sommige vrouwen vinden het bijvoorbeeld heerlijk als er met hun tepels gespeeld wordt, terwijl ze voor andere vrouwen te gevoelig zijn. Weet ook wat je níet tijdens de seks moet zeggen; flauw grapjes, een verkeerde naam of opeens over iets serieus praten zijn echte afknappers.

Je hoeft natuurlijk geen woorden te gebruiken om je genot te uiten; kreunen of zachte gilletjes werken vaak nog beter. Voel je alsjeblieft niet gegeneerd om eens goed te kreunen tijdens goede seks, dat windt je partner ook op!

Tip 7: verzin leuke rollen

Een bekende manier om de sleur te doorbreken is om een soort rollenspel te spelen. Denk bijvoorbeeld aan het redden van een prinses door een knappe prins, het ondeugende schoolmeisje en de leraar of de patiënt en de verpleegster.

Je kunt ook op een andere manier de rollen omdraaien. Vaak heb je binnen een relatie de passieve en de actieve partner. Draai het eens om; laat bijvoorbeeld de vrouw bovenop en laat haar het initiatief nemen. Je kunt versteld staan van hoe gek ze jou kan maken als zij eens mag bepalen hoe de seks gaat!

Als laatst kun je nog bepaalde spelletjes spelen om meer van elkaar te genieten. Strippoker of Truth or Dare zijn erg populair bij stelletjes om op een leuke manier seks te hebben. Zo weet je zeker dat jullie je niet gaan vervelen in de relatie!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *