header

De Beste Intieme Seks met Standje 69!

Waarschijnlijk heb je wel van standje 69 gehoord. Dit standje, ook wel soixante-neuf (uit het Frans) genoemd, is ideaal voor partners die elkaar tegelijkertijd willen bevredigen. De naam van het standje is te verklaren aan de hand van de twee cijfers: 69 kun je zien als twee personen die ondersteboven tegenover elkaar liggen, zoals in het standje zelf.

Je zult het standje wel goed kennen, maar heb je er ooit over nagedacht om het daadwerkelijk uit te proberen? Standje 69 is een ideale manier om elkaar lekker intiem te verwennen en van elkaar te genieten. Het zal aan het begin een beetje lastig zijn om een comfortabele positie te vinden, maar dat is het zeker waard. Lees hier meer over dit bekende standje en hoe ook jij ervan kunt genieten.

Over standje 69

Dit standje werd al beschreven in de Kamasutra, het bekende Indiase boek over de liefde en seks. Niet zo gek als je bedenkt dat op deze manier twee mensen elkaar tegelijk oraal kunnen bevredigen. Het is voornamelijk een erg intiem standje waarbij je zowel verwent als verwend wordt. Dat kan best wel lastig zijn, omdat je je graag zo goed mogelijk op het bevredigen van de ander wilt concentreren. Dat gaat niet altijd goed als je zelf ook fijn bevredigd wordt.

Natuurlijk kun je dat oplossen door het standje vaker te doen. Op een gegeven moment raak je eraan gewend en wordt het steeds makkelijker om de ander te laten genieten terwijl je zelf geniet. Het is echter niet het beste standje als je al moeilijk tot een orgasme komt. De concentratie op het verwennen van de ander helpt je niet om sneller een orgasme te krijgen. Als jij dit herkent, kun je misschien beter een ander standje proberen.

Man of vrouw bovenop?

Bij standje 69 kunnen jullie ervoor kiezen om ofwel de man ofwel de vrouw bovenop te laten. Het hangt er een beetje van af van wat jullie lekker en opwindend vinden. Meestal is de man bovenop echter niet zo handig. Zowel voor de man als voor de vrouw. De man moet namelijk eigenlijk voorbij de venusheuvel met zijn hoofd als hij de vrouw goed wil kunnen bevredigen. Dat betekent dat hij eigenlijk bijna op zijn kop hangt; niet heel prettig en niet lang vol te houden.

Ook de vrouw kan weinig in deze positie. Ze heeft geen enkele bewegingsvrijheid, waardoor ze hem niet lekker kan pijpen. Bovendien kan het al snel zo zijn dat de penis te diep in haar mond gaat, wat ook niet al te comfortabel is. De man bovenop is dus niet de ideale manier om standje 69 uit te voeren. Als jullie al wat ervaring hebben kan je het echter wel eens proberen.

De vrouw bovenop werkt al een stuk beter. De man kan nu een kussen onder zijn nek leggen en zo de vrouw comfortabel beffen. Zijn nek zal dan niet al te vermoeid raken. Nu kan hij alle intieme en erogene plekjes van de vagina bereiken. Ook is het makkelijker om de vrouw anaal te stimuleren als ze dat fijn vindt. Dat kan bijvoorbeeld met een natte vinger.

Maar ook voor de vrouw zelf werkt het beter als zij bovenop ligt. Zij heeft nu volledige controle over het pijpen. Bovendien heeft ze haar handen vrij, waarmee ze de man ook kan aftrekken of zachtjes zijn ballen kan strelen. Ze kan zelf bepalen hoe diep ze de penis in haar mond wil nemen en wat ze ermee doet. Kortom, de vrouw bovenop werkt beter voor allebei.

Standje 69 op de zij

Natuurlijk hoef je niet per se iemand bovenop en iemand onderop te hebben. Jullie kunnen standje 69 ook gewoon op jullie zij beoefenen! Jullie hebben dan allebei veel bewegingsvrijheid en geen probleem met het hoofd dat in een verkeerde positie ligt. Het enige nadeel is dat je last kunt krijgen van een slapende arm als je de hele tijd op dezelfde zij ligt.

Vooral voor beginners van dit standje is het slim om op de zij te beginnen. Jullie kunnen dan allebei vrijuit bewegen. Het voelt minder overweldigend dan als je bijvoorbeeld gelijk je partner bovenop je laat liggen. Bovendien kun je ook makkelijk in een iets andere positie liggen als je niet helemaal comfortabel ligt.

Of zelfs standje 69 staand!

Voor de lenige stellen onder ons is het zelfs mogelijk om staand standje 69 uit te voeren. Het wordt dan letterlijk een standje! Je kunt wel bedenken dat dit niet de meest comfortabele manier is om je partner te verwennen. Zij hangt met haar heupen over zijn schouders (en dus op haar kop), zodat hij haar kan beffen en zij hem kan pijpen. De man moet sterk zijn om dit lang vol te houden, en de vrouw moet er tegen kunnen om lang op haar kop te hangen.

Zijn jullie allebei wel sterk en lenig? En heb je wel zin in een beetje lol? Dan kun je het natuurlijk altijd proberen om staand standje 69 uit te voeren.

Tips voor standje 69

Om ideaal van elkaar te kunnen genieten tijdens tandje 69, kun je onze tips ter harte nemen. Maar onze eerste tip is vooral te beginnen met het standje om te kijken wat jullie allebei fijn vinden. Voor de rest is het belangrijk om met deze tips rekening te houden:

  • Begin rustig! Het is dan makkelijker om je te focussen op de ander terwijl je zelf bevredigd wordt.
  • Zeg het tegen de ander als je niet comfortabel ligt of het niet fijn vindt. Seks moet lekker zijn voor jullie allebei.
  • Als je voor de eerste keer standje 69 wilt doen, overleg dat dan met je partner. Bouw de seksuele spanning langzaam op; dan is de kans groter dat de ander comfortabel is met de seks.
  • ‘Teasen’ en de spanning erin houden is heel belangrijk. Druk dus niet gelijk je gezicht in het geslachtsdeel van de ander, maar kus en lik vooral de gebieden eromheen. De ander wordt dan nog meer opgewonden.
  • Wissel af! Doe niet de hele tijd hetzelfde met je tong/mond, maar wissel je bewegingen af.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *