header

Geile Seks Sms’jes sturen? Lees Hier Hoe Je dat aanpakt!

Soms werkt niets beter dan elkaar van een afstand op te winden: seks sms’jes. Deze pikante berichtjes garanderen dat je jouw partner op hol brengt. In het begin is het zeker spannend om zulke berichten naar je partner te sturen. Maar gaandeweg (en zeker diezelfde avond) merk je hoe sexy het eigenlijk is om elkaar op deze manier te plagen. In dit artikel lees je van alles over seks sms’jes; hoe je die het best kunt benutten, en wat goede voorbeeld sms’jes zijn.

Waarom seks sms’jes sturen?

Misschien vraag je je af waarom je eigenlijk seks sms’jes zou moeten sturen. Het komt soms zo fout en ordinair over, dat het niet echt iets voor jou lijkt. Dat is wel zo, totdat je zelf zo’n sms’je van je partner krijgt. Dat geeft dan toch wel een heel opwindend gevoel, zonder dat hij of zij überhaupt bij je is.

Bovendien kun je seks sms’jes heel goed gebruiken om elkaar alvast in de stemming te brengen. Heel vroeg voorspel, zullen we maar zeggen. Als jij een paar pikante berichtjes stuurt overdag, reken er dan maar op dat jouw partner die avond gierend van de hormonen voor de deur staat. Jullie zijn dan allebei ‘in the mood’ om er een hele spannende avond van te maken.

Tegenwoordig kun je zelfs nog meer doen dan alleen maar een spannend tekstbericht sturen. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld de app ‘Snapchat’, waarmee je een foto kunt sturen die maar voor enkele seconden te zien is door de ontvanger.

Ideaal voor wat pikante foto’s om je partner tijdens het werk helemaal gek te maken. Let wel op dat hij/zij geen screenshots maakt (of ze daarna weer verwijdert)!

Tips voor seks sms

Seks sms’jes sturen moet natuurlijk zo veel mogelijk uit jezelf komen. Wij kunnen je niet vertellen wat jouw partner wel en niet leuk vindt om te horen. Dat zal je dus zelf moeten uitzoeken. Wel kunnen we je wat algemene tips geven om meer uit je seks sms’jes te halen. Je kunt er namelijk erg veel variaties op bedenken.

Allereerst kun je pikante berichtjes sturen die niet direct op je partner gericht zijn. Bijvoorbeeld ‘ik draag vandaag een jurkje en verder niets’ zal jouw vriend helemaal gek maken. Deels omdat hij je nu voorstelt zonder ondergoed, en deels omdat hij weet dat je op een andere plek bent dan hij. Hij zal zo snel mogelijk je kant op willen komen om ook dat jurkje uit te trekken.

Of ‘ik ben in een ondeugende bui vandaag ;)’. Nog zo’n voorbeeld van een spannend sms’je zonder dat je eigenlijk een directe hint geeft. Je geeft alleen aan dat je wel zin hebt in een spannend avondje. Als je vriend of vriendin zelf nog niet in een ondeugende bui was, is hij/zij dat nu wel.

Recht voor z’n raap

Soms werkt direct zijn het beste. Je hoeft niet altijd geheimzinnig te doen of er doekjes om te winden als de ander toch al weet wat je bedoelt. Een simpele ‘Jij. Ik. Slaapkamer’ kan soms net zo goed werken als iets mysterieus. Of stel een ondeugende vraag: ‘ooit wel eens seks gehad in de keuken?’ Vooral bij mannen kunnen zulke directe sms’jes voor verrassende resultaten zorgen.

Nog iets anders: ‘sla het douchen na het sporten maar over, kom maar naar mij. Ik ben ook wel een beetje vies.’ Geloof ons maar als we zeggen dat jouw partner met meer zweet uit de kleedkamer komt dan dat hij of zij erin ging! Je partner zal niet kunnen wachten om die heerlijke ‘douche’ met jou te delen.

Wees zo vies mogelijk

In sommige momenten kan het juist beter werken om zo vies mogelijk te zijn. ‘Ik wil je weer proeven zoals gisteren’ of ‘ik mis je harde lul in me’ laten niets meer aan de verbeelding over. De ander weet dan zeker wat je bedoeling is en wil waarschijnlijk zo snel mogelijk weg. Let er wel op dat niet iedereen dit even leuke sms’jes vindt.

Waar je nog meer op moet letten bij seks sms’jes

Seks sms’jes zijn een leuke en geile manier om elkaar van een afstand toch opgewonden te maken. Let op de volgende dingen en maak je seks sms’jes perfect:

  • Doe het niet te vaak; dan is de lol er snel van af. Stuur dus niet elke dag een geil sms’je, maar juist op onverwachte momenten.
  • Soms is het geen geschikt moment om een sms’je te sturen. Weet je dat je partner een belangrijke opdracht heeft voor zijn/haar werk, stuur dan geen pikant sms’je. Iemand in de stress zit daar niet op te wachten.
  • Ontdek zelf welk taalgebruik je vriend of vriendin het leukst vindt. Sommigen houden van heel originele, zwoele sms’jes, terwijl de ander ze het liefst recht voor zijn raap heeft.
  • Gebruik gebeurtenissen van eerdere avonden, dat geeft je partner een nog beter gevoel. ‘Ik wil je weer naast me zoals gisteravond’ geeft jouw partner het gevoel dat hij of zij het goed gedaan heeft in bed!
  • Pikante foto’s kunnen erg leuk zijn; stuur een foto van je decolleté op je werk of nog spannender terwijl je op de wc zit. Reken maar dat de ander blozend achter het bureau zit!
  • Maar denk ook aan de keerzijde van foto’s: ze kunnen op telefoons blijven staan en door de verkeerde mensen gezien worden. Ook kunnen ze niet meer veilig zijn als jullie relatie ooit uit zou gaan.
  • Vergeet niet jullie pikante sms’jes na de sessie te verwijderen! Je wilt niet dat een ander door je berichten neust en per ongeluk dingen ziet die niet voor zijn ogen bestemd zijn.

Voor de rest willen we aangeven dat je vooral zelf moet experimenteren met seks sms’jes. Ze kunnen een hele leuke aanvulling zijn op jullie seksleven en jullie helemaal wild maken. Wees creatief en wind elkaar op!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *