header

Nieuw standje proberen? Reverse cowgirl is iets voor jou!

Tijdens de seks zijn er vele verschillende standjes te bedenken. Je kunt de man een meer dominante rol geven, of juist de vrouw, of elkaar tegelijkertijd bevredigen. Veel mensen wisselen hun standjes in hun seksleven, of ook op één avond. Zo houd je de seks spannend en interessant, want seks moet niet iets zijn dat je gaat vervelen.

Eén standje dat je uit kunt proberen om je seksleven wat spannender te maken is de reverse cowgirl. Hierbij zit de vrouw bovenop de man met haar rug naar hem toe. De vrouw bepaalt dus de snelheid en diepte van de penetratie. Dit is vooral een gewild standje bij wat dominantere vrouwen. Lees hier nog meer over dit populaire standje!

‘Gewone’ cowgirl standje

Voordat we het over reverse cowgirl gaan hebben, bespreken we eerst de ‘gewone’ cowgirl positie. Hierbij ligt niet de man, maar de vrouw bovenop. Meestal hebben we het dan over een knielende of hurkende positie van de vrouw. Zij gaat met haar lichaam op en neer om de seksuele handeling te verrichten. Kortom, de vrouw is erg dominant in dit standje.

De naam komt van de bekende cowboys uit het Wilde Westen van het vroegere Amerika. Het lijkt namelijk een beetje alsof de vrouw als een cowgirl op de man rijdt, waarbij de man het paard voorstelt, doordat ze met haar lichaam op en neer beweegt. Het cowgirl standje is al ontzettend oud en tevens één van de populairste seks standjes.

Dit standje heeft verschillende voordelen. Ten eerste ligt het gewicht van de man niet bovenop de vrouw. Dat kan voor vrouwen met een grote, brede partner erg aangenaam zijn. Het gewicht van de vrouw op de man zal niet zo zwaar zijn, zeker omdat ze meestal geknield of gehurkt zit. Het standje is dus vooral voor de vrouw comfortabeler.

Bovendien heeft de man bij dit standje zijn handen vrij. Daar kan hij erg veel mee doen, zoals het masseren van de borsten. Hij kan ook de clitoris meer stimuleren, waardoor de seks voor de vrouw nog beter wordt. Ook kan hij zelf wat meer invloed op het tempo hebben, door met zijn handen de heupen of de zij van de vrouw beet te pakken en haar op en neer te bewegen.

Als laatst hebben de twee partners veel oogcontact. Vooral voor de man kan het erg opwindend zijn om zijn partner zo dominant bovenop hem te zien zitten. Andersom kan de vrouw het juist fijn vinden om de man eens niet bovenop, maar onder haar te zien liggen. Er is ook veel ruimte om elkaar aan te raken tijdens het cowgirl standje.

Het verschil met reverse cowgirl

Er zijn wat kleine verschillen tussen gewone cowgirl en reverse cowgirl, hoewel de standjes voor een groot deel overeen komen. Het grote verschil is natuurlijk dat de man bij gewone cowgirl de vrouw recht aankijkt, en bij reverse cowgirl juist haar rug. Ook de manier van penetratie is iets anders als de vrouw achterstevoren op de man zit.

Bij de reverse cowgirl is het ook niet zozeer de man die de vrouw extra kan stimuleren, maar juist de vrouw zelf. Ze heeft nu alle mogelijkheid om zelf haar clitoris of borsten meer te stimuleren. Bovendien kan ze naar voren of naar achter leunen, om de hoek waarmee de penis de vagina penetreert te veranderen. Ontdek zelf welke hoek voor jullie het lekkerst is!

Als man is dit standje misschien wat minder aangenaam, omdat je je partner niet recht aan kunt kijken. Natuurlijk is het ook niet verkeerd om naar haar strakke rug en billen te kijken, maar waarschijnlijk zie je toch liever een gezicht. Wel kun je bij dit standje bijvoorbeeld zachtjes aan haar haar trekken om aan te geven wanneer je iets lekker vindt. Ook is het erg opwindend te zien hoe de heupen van je vrouw op en neer bewegen.

De vrouw kan de man juist heel erg plagen met dit standje. Je kunt zo hard en zo langzaam op en neer bewegen als je zelf wilt. Dat betekent dus dat je expres niet zo hard kunt gaan als je merkt dat de man dit wel wil. Ga pas harder als je dat zelf wilt, en maak hem helemaal gek!

Tips voor betere reverse cowgirl

Natuurlijk is reverse cowgirl een ideaal standje als je jullie seksleven wilt verbeteren. Maar alleen een nieuw standje uitproberen is natuurlijk niet genoeg. Jullie moeten er wel van kunnen genieten! En dat lukt niet altijd de eerste keer bij de reverse cowgirl. Het is wellicht een lastiger standje dan je denkt.

Het is vooral een uitdaging voor de vrouw om geknield/gehurkt bovenop te zitten. Het kan best vermoeiend zijn om de hele tijd zelf op en neer te bewegen. Een oplossing hiervoor kan zijn om de reverse cowgirl eerst op de bank uit te proberen. De man dit dan gewoon op de bank, en de vrouw gaat in reverse cowgirl bovenop hem zitten met haar voeten stevig op de grond. Je merkt dat het op en neer bewegen dan al veel makkelijker gaat.

Vind je het niet zo prettig als je zo in de spotlights staat? Doe eens een blinddoek om bij de man! Je hoeft je dan geen zorgen te maken om wat hij van je uiterlijk vindt. Bovendien is het voor hem extra opwindend, omdat hij niet kan zien wat je doet. Zijn andere zintuigen worden extra gestimuleerd, waardoor jullie reverse cowgirl nog lekkerder wordt!

Kortom; probeer vooral de reverse cowgirl uit! Kijk hoe jullie dit standje optimaal kunnen benutten en hoe jullie het lekkerste orgasme krijgen. Laat ook vooral je handen niet stil liggen; gebruik die juist om elkaar extra te stimuleren. Je zult zien hoe erg dit standje jullie seksleven kan veranderen.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op Nieuw standje proberen? Reverse cowgirl is iets voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *