header

Hoe moet ik seksen? Lees hier alles over de eerste keer seks!

Je komt het bijna dagelijks wel tegen; op televisie, in videoclips en op internet – seks. Er heerst tegenwoordig al steeds minder een taboe op seks en men vindt het normaal om erover te praten. Dit betekent ook dat meer mensen op jonge leeftijd al seks hebben. Maar misschien ben jij wel niet één van die mensen, en heb je nog nooit seks gehad.

Het is heel normaal dat je het spannend vindt en niet precies weet wat je moet doen. Gelukkig ben je hier op het juiste adres aangekomen! Op onze website vind je tips over daadwerkelijk elk aspect van seks. Denk bijvoorbeeld aan verschillende standjes, orale seks, voor- en naspel, seksspeeltjes, trio’s – noem het maar op.

In dit artikel gaan we dieper in op ‘normale’ seks, en vooral op de eerste keer. Je wilt natuurlijk dat die keer heel bijzonder is en je je leven lang bijblijft. Zorg ervoor dat jouw eerste keer slaagt met onze tips!

Met wie moet ik de eerste keer seksen?

Als je het spannend vindt om met iemand naar bed te gaan, raden we je aan dit pas in een relatie te doen. Binnen een relatie ben je namelijk volledig op je gemak met de ander (tenminste, dat is de bedoeling). Je kunt alles aan hem/haar kwijt, en je hoeft je dan niet te schamen omdat je seksen spannend vindt.

Samen kunnen jullie het juist beter maken, want de kans is groot dat jouw partner het ook spannend vindt! De eerste keer seks is toch wel erg bijzonder, en daarom vinden wij het belangrijk dat je die eerste keer met een bijzonder persoon bent. Dus niet een one-night stand als je dronken bent op een feestje.

Je zult dan wel minder spanning hebben om te seksen, maar dat maakt het niet direct beter! Achteraf heb je er waarschijnlijk spijt van. Wees daarom gewoon geduldig; ook jij zult die persoon vinden waarmee je de eerste keer seks hebt!

Maak er iets bijzonders van

Als je dan eenmaal de juiste persoon hebt gevonden voor een goede relatie, is het natuurlijk heel fijn dat je kunt seksen met die persoon. Maar wees niet te overhaast! We snappen dat je enthousiast kunt zijn, maar je was van tevoren niet voor niets nogal nerveus. Het is daarom belangrijk om de seks langzaam op te bouwen en er iets bijzonders van te maken.

Zo maak je de eerste keer heel bijzonder en help je jezelf om de spanning kwijt te raken. Je wilt namelijk niet terugkijken op een eerste keer seks waarin je bijvoorbeeld veel te snel klaarkwam, of waarbij het eigenlijk helemaal niet zo lekker was. Dat kun je voorkomen door jullie seks rustig op te bouwen.

Ga ook niet in de tweede week van jullie relatie gelijk met elkaar het bed induiken. Jullie hebben tijd nodig om elkaar te leren kennen, zowel mentaal als fysiek. Dat geldt dus ook voor seks.

Hoe bouw je seks rustig op?

Dat gaat veel makkelijker dan je denkt! Natuurlijk ben je al bezig met zoenen en elkaar strelen wanneer je een relatie hebt. Eigenlijk is dat al de eerste stap. Je kunt deze fase zo lang maken als jullie zelf willen; als jullie er nog niet aan toe zijn om verder te gaan, is dat helemaal geen probleem.

Willen jullie wel meer dan alleen zoenen? Dan kun je elkaar op intiemere plaatsen aanraken. Denk bijvoorbeeld aan het aanraken en masseren van de borsten en billen. Dit doe je eerst nog door de kleding heen, zodat het nog niet al te spannend wordt. Als je op een gegeven moment nog verder wilt, kun je meer van jullie lichamen aan elkaar laten zien.

Trek shirts of blousejes uit en geniet van elkaar in jullie ondergoed. Neem ook hier genoeg tijd om elkaar rustig te verkennen en in je op te nemen. Zoenen kun je trouwens ook op andere plekken doen dan alleen de mond! Veel mensen vinden het heerlijk om in hun nek of op hun tepels gezoend te worden.

Dit zijn al veel intiemere handelingen dan alleen maar strelen. Voelen jullie je echt op je gemak bij elkaar? Dan kun je elkaars naakte intieme delen strelen (zonder per se al je kleren uit te hebben) of elkaar naakt zien. Schaam je vooral niet, dat is echt nergens voor nodig!

Hoe moet ik beginnen met seksen?

De echte seksuele handelingen kun je nu gaan verrichten. Hierbij kun je het beste denken aan aftrekken en vingeren. Doe ook hier rustig aan en bouw het langzaam bij elkaar op. Vraag wat de ander lekker vindt en probeer hier gehoor aan te geven. Maar probeer vooral dingen uit en wees niet te bang om het verkeerd te doen. Na een tijdje weet je precies waar je partner van houdt.

Sommige mensen hebben voor de gewone seks nog orale seks. Niet alle stellen houden hier echter van; sommige mensen hebben pas orale seks na penetratie, en weer anderen doen er helemaal niet aan. Vraag daarom aan je partner wat hij of zij op dit gebied wel en niet wil. Het is erg belangrijk dat jullie elkaars grenzen respecteren.

Ben je op het punt van seks aangekomen? Dan is er eigenlijk al niets meer om je zorgen om te maken. Waarschijnlijk kennen jullie elkaars lichamen nu al best wel goed. Doe bij de penetratie eerst rustig aan, zeker als de vrouw nog maagd is. Als je te hard begint, kan het onnodig pijn gaan doen. Zorg dat de vagina goed nat is (natuurlijk of met glijmiddel), dan is jullie seks veel lekkerder.

Na een tijdje ga je het tempo opvoeren en je ritme afwisselen. Wissel bijvoorbeeld enkele korte stoten met één diepe stoot af. Door af te wisselen zorg je er bovendien ook voor dat jullie het langer volhouden. Als je in één ritme de hele tijd doorgaat kom je een stuk sneller klaar, en je wilt natuurlijk niet dat jullie eerste keer snel voorbij is. Wissel het dus af, wees liefkozend voor elkaar en bovenal: geniet!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *