header

Cowgirl: Kom samen tot een verrukkelijk orgasme

Ongeveer even populair als de missionaris positie is het standje ‘cowgirl’. Ongeveer 30% van de mannen geeft aan dat de positie waarbij de vrouw bovenop haar partner zit favoriet is. Helaas zijn er veel koppels die dit standje niet eens proberen. Zonde!

Lees hier hoe je het standje onder de knie krijgt en kom ook alles te weten over de tegenhanger: ‘reversed cowgirl’. Als je onzeker bent over hoe je aan cowgirl moet beginnen ben je hier in ieder geval op je juiste plaats.

Hoe gaat cowgirl in zijn werk?

Het idee van cowgirl is heel eenvoudig. Bij het standje ligt de man op bed en gaat zijn vrouw of vriendin op zijn penis zitten (benen wijd). Het standje dankt zijn naam aan de vergelijking met het bereiden van een paard.

Het standje kan iets eenvoudiger en aangenamer gemaakt worden door als man je voeten plat op bed te zetten en als vrouw je handen op de schouders van de man te leggen. Hierna kan er met de heupen gedraaid worden en op-en-neer bewogen worden.

Tips om cowgirl te leren

Als je nog geen ervaring hebt kan het lastig zijn om een nieuw standje in één keer goed te doen. De onderstaande tips zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Ook staan er enkele tips bij als je het beste uit deze positie wilt halen.

Begin rustig

Hoewel het verleidelijk is om direct te beginnen (en je mannelijke partner deze positie waarschijnlijk het liefst wild ziet) kan je beter rustig aan doen. Ga eerst recht op zijn penis zitten en laat je voorzichtig zakken. Je zult merken dat hij behoorlijk diep naar binnen zal dringen.

Als je eenmaal zit kan je langzaam met je heupen gaan bewegen. Vervolgens kan je het tempo steeds wat ophogen en ook op-en-neergaande bewegingen gaan maken.

Wissel verschillende bewegingen af

Als dit je eerste keer is kan je het best verschillende bewegingen afwisselen en kijken naar zijn reactie. Je merkt al snel wat hij lekker vindt en dan kan je daarop gaan focussen. Wissel echter niet te snel af, dat vinden sommige mannen niet fijn.

Speel met je borsten of je haar

Met cowgirl heb je je handen vrij! Maak hier gebruik van door met je borsten of je haar te spelen. Vooral dit laatste vinden veel manden erg opwindend. Omdat je vol in het zicht bent is het visuele aspect iets wat je optimaal kunt benutten.

Laat hem domineren

Wanneer je moe begint te worden kan je het heft uit handen geven. Hij kan jouw heupen vastpakken en de bewegingen ‘sturen’. Zo bepaalt hij het tempo en de diepte van de penetratie. Ideaal om hem een heerlijk orgasme te geven!

Varianten van het cowgirl standje

Net als bij de meeste standjes kent ook cowgirl enkele varianten. Als je de reguliere cowgirl goed beheerst kunnen jullie kijken of de andere versies lekker zijn.

  • De cowgirl reverse: dit standje is eigenlijk precies hetzelfde als de cowgirl, maar dan zit de vrouw met haar rug naar haar partner toe. Dit standje is erg geliefd in de porno-industrie, maar helaas niet erg intiem. Je kan elkaar immers niet aankijken en er is weinig lichaamscontact. Bovendien moet de vrouw sterke beenspieren hebben om dit lang vol te houden. Deze variant is dus een afrader (maar proberen staat altijd vrij).
  • De Asian cowgirl: in plaats van met haar knieën heeft de vrouw haar voeten op bed. Ze hurkt dus over de man zijn penis. Hierdoor kan er beter op-en-neer bewogen worden en heeft de vrouw veel controle. Een voorwaarde is wel dat ze een goede conditie heeft. Dit standje is niet al te lang vol te houden omdat haar beenspieren na enkele minuten zullen verzuren. Wel leuk om de reguliere cowgirl mee af te wisselen!

Waarom vinden mannen en vrouwen cowgirl zo leuk?

Zowel mannen als vrouwen blijken uit onderzoek erg te genieten van de cowgirl positie. Vrouwen vinden het vooral prettig omdat ze veel controle hebben. Ze kunnen zelf bepalen hoe snel er gevreeën wordt en hoe diep de penis in hun vagina gaat.

Daarnaast hechten vrouwen veel waarde aan oogcontact met hun partner. Ze vinden het heerlijk om te zien dat hun man geniet van hun inspanningen. Dit effect is zelfs zo groot dat het beste standje voor vrouwen om een orgasme mee te bereiken de cowgirl is.

Ook kunnen vrouwen hun clitoris en borsten goed stimuleren. Ze hebben immers hun handen helemaal vrij. Eventueel kan er ook een vibrator voor dit doeleinde gebruikt worden.

Mannen vinden het idee dat hun vrouw veel moeite voor ze doet erg prettig. Ze hoeven zelf amper te bewegen en kunnen hun partner toch diep penetreren. De stimulatie bij cowgirl is voor mannen erg intens.

Daarbij vinden veel mannen het leuk om naar de borsten en het gezicht van hun vrouw of vriendin te kijken. Bij deze positie is er immers een hoop te zien. Eventueel kunnen ze ook zelf invloed uitoefenen door hun partner bij haar heupen te pakken en de bewegingen te sturen.

Nadelen van de cowgirl

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen van de cowgirl. Het grootste nadeel is dat de vrouw er een redelijk goede conditie voor moet hebben (voordeel is dat je lekker calorieën verbrandt!) en niet al te zwaar moet zijn. Ook vinden sommige mannen het niet prettig om het heft uit handen te geven.

Nog een nadeel is dat mannen die groot geschapen zijn soms te diep zullen penetreren. Hierdoor kunnen ze hun partner ongewild pijn doen. Dit is te voorkomen door over te gaan op de Asian cowgirl. Bij deze variant kan de vrouw immers zelf bepalen hoe diep ze gepenetreerd wordt.

Cowgirl en zwangerschap

Willen jullie graag kinderen krijgen? Dan is de cowgirl ideaal! Het is namelijk belangrijk dat de man zijn penis tijdens het orgasme zo diep mogelijk in de vagina zit. Bij de cowgirl is het eenvoudig om zeer diep te penetreren en zal het zaad dus ver naar binnen gebracht kunnen worden.

Daarnaast is het een goed standje om als vrouw een orgasme mee te bereiken. Wanneer jij tijdens of na je man een orgasme krijgt zal de kans om zwanger te worden nog groter worden (tijdens het vrouwelijk orgasme wordt zaad dieper naar de baarmoeder gebracht).

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *