header

7 Geniale Seks Tips Voor Een Geweldig Seksleven!

Seks wordt door veel mensen als een erg belangrijk deel van hun relatie gezien. Een goed, afwisselend seksleven kan jullie relatie nog beter maken dan dat deze nu al is. Helaas weet niet iedereen wat ze precies kunnen doen om hun seksleven te verbeteren.

Geen probleem; wij weten dat namelijk wel! In dit artikel kun je 7 geweldige seks tips leven zodat ook jij een beest in bed kunt zijn. Geniet ervan!

Tip 1: maak van seks geen routine

De eerste seks tip die we je kunnen geven is dat seks geen routine moet worden! Het liefst wil je dat iedere keer net zo bijzonder voelt als jullie eerste keer. Maar het sluipt er al bij veel stellen snel in: de sleur in het seksleven. Hier kun je gelukkig zelf wat aan doen!

Neem allereerst vooral de tijd bij de seks. Begin rustig aan, bouw het langzaam op en besteed aandacht aan het voorspel. Dit zijn goede manieren om elkaar nog meer opgewonden te maken. Als je meer aandacht aan elkaar besteedt tijdens de seks, zal je direct merken dat jullie er allebei meer van genieten.

Tip 2: wees eens origineel met een nieuw standje

Deze tip kom je overal wel tegen, maar het is dan ook één van de belangrijkste tips die we je kunnen geven. Naast sleur is geen afwisseling een andere dodelijke vijand van een goed seksleven. Daarom moet je regelmatig in standjes afwisselen.

Gelukkig zijn er door de eeuwen heen meer dan genoeg standjes verzonnen! Dat hoef je dus niet eens meer zelf te doen. Je kunt het simpel houden, zoals de vrouw eens bovenop of doggystyle. Maar je kunt het ook nog spannender maken door bijvoorbeeld één van jullie twee vast te binden, terwijl de ander vrij is om te doen wat hij of zij wilt.

Kijk vooral goed rond op internet en probeer zo veel mogelijk standjes uit. Ook een andere plek dan de slaapkamer kan helpen om het seksleven spannender te maken.

Tip 3: ook speeltjes kunnen helpen

Seksspeeltjes zijn niet alleen maar apparaatjes die gebruikt worden door singles. Ook in relaties kunnen ze jou een spannender seksleven bezorgen. Je moet er wel even je creatieve hersenen voor gebruiken, maar je zult zien dat je er veel profijt van hebt.

Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van vaginale en anale seks. Terwijl de man ‘gewone’ seks heeft met zijn partner, kan de vrouw nog een dildo of vibrator in haar anus aanbrengen. Dat betekent twee keer zo veel opwinding! Natuurlijk zijn er meer speeltjes dan alleen dildo’s en vibrators. Zoek maar op internet, en je staat versteld van wat je kunt vinden!

Tip 4: breng elkaar de hele dag door ‘in the mood’

Een goed begin is het halve werk. En dat geldt zeker ook voor seks. Als jij de hele dag al zin hebt in chocola, weet je hoe goed het voelt als je die avond op de bank ligt en een lekkere reep chocola aanvalt. Zo werkt het ook met seks; wanneer je de hele dag al zin hebt in je partner, zal jullie seks explosief worden!

Elkaar door de dag heen opgewonden maken kan heel makkelijk. Zien jullie elkaar overdag regelmatig? Dan kun je bepaalde aanrakingen geven, zoals een kneep in de kont of een zoen in de nek. Fluisteren in het oor vinden zowel mannen als vrouwen heel opwindend. Kunnen jullie elkaar helaas niet zien? Geeft niet; een sexy sms-je, ondeugende foto of een kort belletje kan wonderen verrichten voor die avond in bed.

Tip 5: koop samen lingerie

Misschien niet iets waar de meeste mannen graag aan denken; samen winkelen met hun vriendin. Toch kan het heel goed werken om zin in seks te krijgen, en wel door samen lingerie te kopen. Wanneer jullie samen de winkels afstruinen op zoek naar mooie lingerie, ben je ten eerste al tijd samen aan het doorbrengen. Daardoor krijg je al meer zin in seks.

Dat gevoel wordt nog eens versterkt doordat je jouw partner in geile lingeriesetjes kunt zien. Nog leuker is het natuurlijk als ze je uitnodigt in de kleedkamer, om te kijken ‘of hij echt wel goed past’. Je zult niet kunnen wachten om het setje op je vriendin te zien als ze naar jou toe het bed op kruipt! Bovendien voelt zij zich waarschijnlijk zelfverzekerder en sensueler met een opwindend setje aan.

Tip 6: rollenspel en fantasieën

Iedereen heeft wel bepaalde seksfantasieën. En zo niet, dan mag je daar best eens over nadenken. Wat zou jij nou echt bij je partner willen doen? Of wat zou je het liefst willen dat de ander bij jou doet? Zijn er bepaalde standjes die je wilt proberen? Misschien ga je wel het liefst de natuur in om seks te hebben. Alles kan!

Het belangrijkste is om dit te delen met je partner. Vertel hem of haar wat je echt wilt en schaam je niet. Waarschijnlijk heeft jouw partner ook bepaalde fantasieën. Wie weet vullen jullie elkaar wel heel goed aan! Overleg dat dus goed met elkaar.

Daarnaast kun je er nog aan denken om rollenspellen te spelen. Ondeugend kamermeisje, verpleegster, schoolmeisje of juist een stoere stripdanseres of meesteres; je kunt het zo gek niet bedenken of jullie kunnen het spelen. Praat in ieder geval met jouw partner over wat jullie kunnen doen om je seksleven spannender te maken.

Tip 7: maak de seks nog lekkerder met zoetigheid

Je hebt er vast wel eens flauwe grapjes over gemaakt; iemand die chocoladesaus of slagroom ging kopen. Maar heb je er wel eens over nagedacht om die dingen ook daadwerkelijk te gebruiken tijdens jullie seks? Zulke lekkere zoetigheden zijn namelijk erg lekker, zeker als ze op het lichaam van je partner liggen!

Spuit wat slagroom op de tepels, honing rond de mond of chocoladesaus op de buik, en likken maar! Je kunt ook je partner mee laten genieten door eerst wat lekkernijen in je mond te nemen, en hem of haar daarna te zoenen. Pas wel een beetje op rond de genitale zones; een infectie wil je natuurlijk vermijden! Bovendien zijn je natuurlijke geur en smaak daar al fijn genoeg om je partner op hol te brengen.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *