header

6 Tips Om nog Betere Seks Te Hebben

Ongeveer iedereen geniet van het hebben van seks. Begin jij je echter een beetje te vervelen? Of heb je het idee dat het beter zou kunnen? In dit artikel kan je 6 tips lezen om heerlijke seks te hebben. Ontdek je partner zoals je dit nog nooit eerder gedaan hebt!

De tips gaan dieper in op verschillende onderdelen die seks van ‘leuk’ tot ‘geweldig omtoveren. Het leuke aan deze tips is dat ze direct toe te passen zijn tijdens de seks. Blijf dus niet hangen in de reguliere seks, maar breng dit samen met je partner naar een hoger niveau. Je zult merken dat jullie je prettiger gaan voelen en dat jullie nog sterker verbonden met elkaar raken.

Tip 1: Besteed veel aandacht aan het voorspel

Uit onderzoek is gebleken dat 50 procent van de Nederlanders minder dan 10 minuten seks hebben. Bij slechts 20 procent van de koppels duurt de seks langer dan 5 minuten. Dit geeft al aan hoe vluchtig we met ons seksleven omgaan.

Dé manier om betere seks te hebben is door veel aandacht te besteden aan het voorspel. Iedereen weet dat dit voor vrouwen erg belangrijk is om tot een orgasme te komen. Echter blijkt dat mannen ook genieten van een lang voorspel. Mannen die langer seks hebben zijn namelijk tevredener over hun seksleven.

Hoe kan ik het voorspel invullen? Dit is een vraag die veel mensen hebben. Behalve wat zoenen en aaien kunnen ze niet extra dingen bedenken waarmee het voorspel verlengd kan worden. Om je enkele ideeën te geven staat hieronder een rijtje:

  • Orale bevrediging. Een hele lekkere manier om het voorspel invulling te geven is je partner oraal vermaken. Dit kan een van beide doen, of jullie doen het bij elkaar (standje 69). Voorkom wel dat jullie hierbij al klaarkomen, anders is het immers geen voorspel meer.
  • Met een vibrator of dildo kan je jouw vrouw of vriendin prima verwennen. Ideaal om later tegelijk klaar te komen! Als jij snel klaar komt kan je ook tijdens het seksen even pauze nemen en haar met een speeltje vermaken.
  • Geile berichten sturen. Je kan gedurende de dag al sexy berichten sturen met je mobiele telefoon. Voordat jullie seks hebben zal er al een flinke spanning opgebouwd zijn! Eventueel kan je ook via Snapchat opwindende foto’s sturen.

Tip 2: Praat over seks

Meer dan 50% van Nederland vindt het lastig om openlijk over seks te praten en ongeveer 12% praat zelfs helemaal niet over hun seksleven. Dit is een van de grootste veroorzakers van slechte seks. Misschien heeft jouw partner wel hele andere wensen, maar durft hij of zij het niet te benoemen.

Je hoeft je helemaal niet te schamen over jouw seksuele voorkeuren en zou hier dus gewoon over moeten kunnen praten. Bijna alle mensen hebben wel bepaalde fantasieën, en zowel jij als je partner zullen elkaar vast willen verwennen tijdens de seks.

Vertel dus over jouw voorkeuren en vraag wat de voorkeuren van je partner zijn. Wie weet komen jullie wel op hele nieuwe ideeën en wordt jullie seksleven direct een stuk spannender! Komen jullie voorkeuren niet overeen? Gun dan de ander ook eens wat en besteed de ene keer aandacht aan de voorkeur van je partner, en dan weer aan je eigen voorkeur. Seks is immers iets dat je samen hebt.

Tip 3: Verschillende standjes

De derde tip gaat eigenlijk dieper in op de vorige tip. Misschien hebben jullie niet direct fantasieën of een goed idee van wat jullie lekker vinden. Een leuke manier om hier achter te komen is door verschillende standjes te proberen. Er zijn namelijk enorm veel manieren om heerlijke seks te hebben.

Veel mensen hebben het idee dat deze standjes enkel voor de porno-industrie bedoeld zijn. De missionaris positie heet zelfs zo omdat de kerk dit als de enige ‘goede’ manier van seks zag (en vond dat alle gelovigen zo seks moesten hebben). Gelukkig is dit beeld grotendeels verdwenen en gaan er steeds meer mensen experimenteren in bed.

Waar kan ik standjes vinden? Een goede plaats om te beginnen is op het internet. Er zijn diverse websites waar je informatie over standjes kunt vinden. Op deze website zijn er ook enkele artikelen die dieper ingaan op verschillende standjes. Een andere optie is om zelf iets te bedenken. Dit vereist wel een goede communicatie tussen jullie.

Tip 4: Rollenspel

Nog een manier om het hebben van seks leuker te maken is een rollenspel. Bekende fantasieën zijn ‘het schoolmeisje en de docent’, ‘de verpleegster en de patiënt’, ‘cowboy en cowgirl’ en ‘de pizzabezorger’. Dit soort rollenspelen maken de seks voor veel mensen extra interessant en opwindend.

Koop dus eens een leuke outfit en speel een bepaalde rol. Probeer hierbij serieus te blijven, want de hele tijd lachen maakt het hebben van seks misschien wat ongemakkelijk. Probeer de rol zo lang mogelijk vol te houden en verras later je partner eens met een nieuwe outfit!

Sommige mensen vinden rollenspellen niet zo leuk. Ze vinden het te lachwekkend en kunnen daardoor de seks niet serieus nemen (lachen werkt immers ontspannend en neemt dus de opgewondenheid weg). Dan is het nog wel een optie om de algemene rollen in bed om te draaien.

Tip 5: Wissel de rollen binnen jullie relatie om

Meestal is er een actieve en een passieve rol binnen een relatie. De actieve partner neemt het initiatief en de passieve partner laat zich meenemen. Het is leuk om deze rollen eens compleet om te keren. Degene die normaal actief is moet zich laten leiden en de passieve partner kan eens goed domineren!

Vooral mannen vinden het erg leuk als hun vrouw overheersend overkomt. Niet voor niets is het standje cowgirl zo populair (hierbij zit de vrouw bovenop en kan ze flink imponerend overkomen)! Er zijn helaas ook mannen die het niet prettig vinden als hun vrouw of vriendin zo dominant is. Ook hierbij geldt: communiceer hierover met elkaar.

Tip 6: Seks op een bijzondere locatie

De laatste tip is heel eenvoudig: ga eens seks hebben op een speciale plek. Dit kan in jullie huis (de keuken of badkamer), maar ook buiten de deur (een hotel of zelfs buiten). Je zult merken dat seks hebben op een andere locatie ook anders voelt en soms zelfs erg spannend is.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *