Standje 69 is een zeer bekend seksstandje waarbij men orale seks heeft. Indien het goed wordt uitgevoerd is het een verrijking in jullie seksleven. Er zijn enkele punten die standje 69 wat lastiger maken. Wie ligt er bovenop? Is het mogelijk tegelijk klaar te komen? Hoe stel je het voor aan je partner? In dit artikel wordt er dieper ingegaan op deze punten.

Wie kan er het best bovenop liggen?

69 is het prettigst als je het een tijdje vol kunt houden. Daarom is het erg belangrijk dat jullie comfortabel liggen. Over het algemeen ligt de vrouw bovenop. Hierdoor heeft ze iets meer controle en wordt er voorkomen dat jouw penis per ongeluk te diep in haar mond gaat. Ook zijn vrouwen meestal iets lichter dan mannen.

Wanneer jij onderop ligt is het belangrijk een kussen onder je hoofd te leggen. Anders kan je na enkele minuten last van je nek krijgen. Ook moet je het aangeven als degene bovenop jouw bloedtoevoer afsluit. Het is immers niet handig om na enkele minuten een slapend been te krijgen.

Voor degene bovenop is het belangrijk niet volledig op zijn of haar partner te leunen. Zorg er dus voor dat je (deels) op je armen, ellebogen en knieën leunt. Om dit lang vol te houden kan het helpen zo nu en dan naar de sportschool te gaan.

Hoe kom je tegelijk klaar?

Het is natuurlijk heel leuk om tegelijk klaar te komen. Wanneer dit gebeurt, voelen jullie je echt verbonden met elkaar. Je kan aan de geluiden en bewegingen van je partner merken hoe ‘ver’ je bent. Dit kan natuurlijk enkel wanneer jouw partner zich ongeremd voelt om te kreunen wanneer hij of zij geniet.

Gelijk klaarkomen is dus een kwestie van elkaar ‘aanvoelen’ en goed op signalen letten. De eerste paar keren dat jullie 69 doen zal het waarschijnlijk niet lukken. Het is immers erg lastig om wanneer je geniet van orale bevrediging ook nog op je partner te letten. Na verloop van de tijd zal het gelukkig gewoner worden en dan kan je je op je partner gaan focussen.

Hoe vraag je het aan je partner?

Het is helemaal niet raar om standje 69 te willen doen. De beste manier om het te vragen is er gewoon over beginnen. Vertel dat je het leuk lijkt om eens te proberen en vraag of je partner het ook ziet zitten. Mocht je partner niet al te enthousiast zijn laat je het even. Zorg er op een later moment voor dat hij of zij zeer opgewonden is. Het klinkt misschien vreemd, maar mensen zijn sneller geneigd bepaalde dingen te doen wanneer ze opgewonden zijn.

Mensen zijn over het algemeen terughoudend door een gebrek aan zelfvertrouwen. Als je het gevoel hebt dat dit bij je partner het geval is, kan je hem of haar helpen door complimentjes te geven. Vertel dat je het leuk vindt om hem of haar te bevredigen. Na verloop van tijd zal het zelfvertrouwen van je partner toenemen.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen