Vrouwen; ze zijn voor de meeste mannen vaak mysteries. Je weet niet goed wat ze denken, om van vrouwen verleiden nog maar niet te spreken. Toch is het veel makkelijker dan je misschien denkt. Vrouwen laten dan wel minder snel zien hoe ze zich voelen, ze zijn wel makkelijk in te pakken. Met onze tips kun je binnen de kortste keren ook de vrouw van jouw dromen verleiden!

Tip 1: geen enkele vrouw is te hoog gegrepen!

Je zult vaak genoeg een vrouw tegenkomen van wie je denkt: “Zo, die is knap, zo’n vrouw zal ik wel nooit kunnen krijgen”. Maar dat is totaal de verkeerde houding. Het allerbelangrijkste wat je moet onthouden als je op een vrouw wilt afstappen is alles mogelijk is. Zolang de vrouw waar jouw oog op viel single is en open staat voor een leuke vent maak jij een kans.

Zelfverzekerdheid is een must, en bovendien vinden vrouwen dat ook nog erg aantrekkelijk. Stap dus ook op die ontzettend knappe vrouw af, want wat is het ergste dat er kan gebeuren?

Tip 2: lichaamstaal is alles

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgekozen dat wát je tegen een vrouw zegt, maar voor een klein deel bepaalt of ze tot je aangetrokken wordt. Lichaamstaal en stemgeluid zijn vele malen belangrijker. Het lijkt misschien lastig, maar een goede lichaamstaal kun je leren. Enkele belangrijke tips hiervoor zijn:

  • Zorg voor een open houding. Dat betekent niet met je armen en benen over elkaar, ontspannen schouders en breed zitten.
  • Maak oogcontact, maar zonder te staren. Door af en toe te knikken als ze iets zegt of woorden te herhalen laat je zien dat ze je interesseert.
  • Ga niet aan je gezicht zitten, maar gebruik je handen om je woorden te ondersteunen. Doe dit wel langzaam.
  • Wees zo ontspannen mogelijk en ga telkens na hoe je nog ontspannener kunt zitten. Als jij ontspannen bent, wordt zij het ook.

Tip 3: maak haar aan het lachen

Na zelfverzekerdheid doet humor het ontzettend goed bij vrouwen. Maar ook dit moet je niet forceren. Ga geen moppen uit een moppenboekje gebruiken en gebruik geen flauwe openingszinnen. Gewoon je natuurlijke gevoel voor humor is genoeg. En zorg dat je zelf regelmatig lacht, dat werkt aanstekelijk en het staat ook nog eens vrolijk.

Tip 4: wees meer dan alleen aardig

Veel onzekere mannen hebben de neiging om vooral heel aardig te zijn, maar niet meer dan dat. Begrijpelijk, want je wilt natuurlijk niet als een eikel overkomen. Maar door slechts ‘aardig’ te zijn vindt een vrouw je niet aantrekkelijk, maar ‘gewoon aardig’. Wees niet bang om haar op gepaste manier aan te raken (bijvoorbeeld door eens een hand op haar arm of knie te leggen). Je wilt niet in de gevreesde friendzone komen!

Tip 5: geef niet op

De kans is groot dat het niet met elke vrouw die je ontmoet gelijk klikt. Je zult zeker een keer of wat afgewezen worden. Maar dat geeft niet, hier kun je juist van leren. Waarschijnlijk lag het voor een groot deel aan de vrouw zelf. Het was bijvoorbeeld net uit, of het was geen goed moment om haar te verleiden. Laat een afwijzing in ieder geval niet door je hoofd spoken!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen