Eén van de bekendste standjes, na de missionarispositie, is wel seksen op z’n hondjes. Deze positie is voor ieder van jullie gegarandeerd genieten. Laat eens het beest in je los en vrij op z’n hondjes. Heb je dit standje nog nooit geprobeerd? Of wil je meer tips om variaties binnen dit standje op te doen? Dat vind je allemaal hier!

Waarom op z’n hondjes?

De naam van het standje zal duidelijk zijn; jullie hebben seks net zoals honden dat doen. Zij zit met handen en knieën op bed of (nog wilder) op de grond. Hij zit net op zijn knieën achter haar en penetreert haar terwijl hij haar stevig vasthoudt.

De man heeft de volledige controle bij dit standje, terwijl de vrouw een vooral onderdanige positie heeft. Daarom is op z’n hondjes, of doggystyle, vooral een geliefd standje in de fantasieën van veel mannen.

Maar ook voor de vrouw kan seksen op z’n hondjes genieten zijn. Door de speciale hoek waaronder de vrouw gepenetreerd wordt, wordt haar G-spot beter gestimuleerd. Veel vrouwen die met normale seks geen orgasmes krijgen, kunnen dat op z’n hondjes wel bereiken. Voor de man voelt het vooral erg goed om veel controle te hebben en zelf het tempo te bepalen.

Dit standje is ideaal voor als jullie in een wilde bui zijn; hij kan bijvoorbeeld zachtjes aan haar haren trekken of extra hard in haar kont knijpen. Wees er natuurlijk wel zeker van dat jullie het allebei fijn vinden!

Tips voor seksen op z’n hondjes

Doggystyle spreekt voor een groot deel voor zichzelf. Het is geen standje waarvoor jullie je in ingewikkelde bochten moeten draaien. Maar zoals voor elk standje geldt is ook doggystyle nog te verbeteren.

Zo is het wel zo fijn om een zachte ondergrond te gebruiken, bijvoorbeeld de lakens van het bed. Ruw parket, harde stenen of een tapijt voelen niet erg prettig onder je knieën. Je wilt niet zulke wilde seks hebben dat je na afloop schaafwonden hebt!

Voor de vrouw is het belangrijk om goed aan te geven wat ze wil. Hij kan haar clitoris bijvoorbeeld extra stimuleren tijdens het seksen op z’n hondjes. Dit in combinatie met de extra prikkeling van de G-spot zorgt voor hevig genot. Als ze het liever wat wilder heeft, kan ze extra signalen afgeven.

Denk bijvoorbeeld aan harder kreunen, zelf met haar heupen meebewegen of gewoon ronduit zeggen dat ze harder wil. Soms kan even zacht aan de haren trekken een zeer opwindende handeling zijn.

De mannen moeten voor een deel oppassen dat hun penis niet uit de vagina gaat. Bij dit standje is hier extra kans op, dus het kan nodig zijn om met de hand wat ondersteuning te bieden. Voor de rest is het vooral aan de man zelf wat hij fijn vindt binnen het standje. Voor anale seks is doggystyle erg geschikt, en zelfs één van de populairste standjes. Als jullie nog nooit anale seks gehad hebben, maar dit wel willen proberen, is op z’n hondjes een goed standje om het uit te proberen.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen