Heb jij het idee dat jullie seksleven niet al te best is? Of is jullie seksleven ‘oké’, maar niet geweldig? Dan is dit artikel dé plek om te beginnen. Hier komt namelijk de basis van een goed seksleven aan bod. Door de volgende 10 tips na te leven kan je het seksen met je partner tot hét moment van de dag maken.

Tip 1: Het leven is geven en nemen.. Ook bij het seksen

Het allerbelangrijkste van een goed seksleven is dat jullie allebei genieten. Goede seks voor jou is immers niet automatisch goede seks voor je partner. Probeer je dus niet alleen op je eigen genot te focussen, maar ook op het genot van je partner.

Een eenvoudige manier om dit te doen is door te letten op signalen. Is je partner aan het kreunen of laat hij op een andere manier blijken dat hij of zij geniet? Indien je twijfelt kan je het natuurlijk ook gewoon vragen.

Daarnaast is het belangrijk zelf aan te geven wat jij prettig vindt. Wat zijn jouw fantasieën en waar wordt je erg opgewonden van? Waarschijnlijk zal jouw partner graag aan deze wensen willen voldoen om jou extra te laten genieten. Natuurlijk moet je dan zelf ook openstaan voor zijn of haar wensen.

Tip 2: Respecteer elkaar

Dit punt vloeit voort uit het punt hiervoor. Seks is iets dat je met elkaar doet. Het is dus belangrijk respectvol met je partner om te gaan. Het beeld dat bijvoorbeeld pornografie schept is over het algemeen anders dan de werkelijkheid.

Ga dus niet zomaar op de kont van je vrouw slaan of dring gelijk diep bij haar naar binnen. Bedenk hoe je dit zelf zou vinden en wees altijd voorzichtig. Natuurlijk mag je wel wilder doen wanneer je partner aangeeft dit prettig te vinden.

Tip 3: Sla het voorspel niet over

Er wordt veel over voorspel gesproken. Bijna iedereen weet wel dat het voor vrouwen (en mannen) heel waardevol is. Toch blijkt dat slechts 20% van de koppels in Nederland langer dan 15 minuten seks heeft, en maar 5% langer dan een half uur!

Door het voorspel te verlengen zal de kans dat de vrouw klaarkomt door penetratie verhogen en de man zal tot een beter orgasme komen. Het voorspel kan je opbouwen door te beginnen met zoenen en vervolgens elkaar op intieme plekken aan te raken.

Eventueel kan je als voorspel elkaar ook oraal bevredigen. Als man is het wel verstandig om als je een tijdje oraal bevredigd bent daarna even niet meer gestimuleerd te worden. Anders kom je bij het seksen snel klaar. Dit is een ideaal moment om je vrouw of vriendin te laten genieten!

Tip 4: Doe rustig aan

Hiermee wordt niet bedoeld dat jullie geen harde/snelle seks mogen hebben. Het gaat erom dat de seks niet enorm kort duurt. Bouw het rustig op en geef aandacht aan het hele lichaam.

Je hoeft bij het seksen niet alleen maar te penetreren. Je kan gerust een tijdje je penis stil houden en aandacht besteden aan de rest van haar lichaam. Eventueel kan je zelfs even uit haar gaan en haar vagina met je vingers, tong of een dildo bevredigen.

Een andere manier om tijd te rekken is gebruik maken van verschillende standjes. Tijdens het wisselen kunnen jullie eventjes pauze nemen. Handig om de druk wat af te laten nemen en op adem te komen. Vervolgens gaan jullie verder in een nieuwe positie. Het is leuk om erachter te komen wat jullie favoriete standjes zijn!

Tip 5: Verras elkaar

Het seksleven neemt meestal af wanneer het seksen gaat vervelen. Het is nog wel lekker maar een beetje ‘standaard’ geworden. Een eenvoudige manier om dit probleem te verhelpen is door elkaar zo nu en dan te verrassen.

Dit kan je doen door een nieuw standje of een nieuwe manier van seks (oraal, anaal) te introduceren. Iets nieuws is immers altijd spannend en interessant. Ook zou je jouw partner mee kunnen nemen naar een spannende plek om seks te hebben. Probeer wel te voorkomen dat jullie daadwerkelijk gezien worden (je kan hier immers een boete voor krijgen).

Helemaal leuk is het boeken van een romantisch weekend of zelfs een hele vakantie. Doe dit dan zelf en verras je partner hiermee. Niets is immers zo leuk als verrast worden op een snoepreisje.

Tip 6: Denk niet te veel na

Veel mensen denken na tijdens het seksen. Zie ik er wel goed uit? Wat denkt mijn partner van mij? Vindt ze dit wel lekker? Doe ik haar geen pijn? Dit soort vragen zijn heel logisch, maar probeer ze uit je hoofd te zetten.

Dit nadenken is namelijk de grootste oorzaak van impotentie en een slecht seksleven. Ontspan en let op de signalen van je partner, dan zal het heus wel goed komen. Eventueel kan je na de seks vragen of alles lekker was (of voor de seks waar hij of zij zin in heeft).

Tip 7: Verandering van spijs doet eten

Deze uitdrukking gaat ook op voor seks. Het wordt leuk wanneer je verschillende dingen probeert. Voor de meeste mannen is een vluggertje al erg bevredigend, vrouwen hebben helaas wat meer nodig. Maar zelfs mannen die lang en op verschillende manieren seks hebben geven aan tevredener te zijn met hun seksleven!

Neem dus het initiatief en laat de volgende keer dat jullie weten blijken dat je eens wat nieuws wilt proberen. Zoek eventueel standjes op via je computer of mobiele telefoon. Ook kan je penetratie afwisselen met orale seks en speeltjes.

Tip 8: Focus op alle erogene zones

De meeste mensen focussen tijdens de seks op één of enkele zones (bijvoorbeeld de vagina, clitoris, borsten en lippen). Zowel het mannelijk als het vrouwelijk lichaam hebben veel meer erogene zones! Uit onderzoek blijkt dat mensen die al deze zones stimuleren goede seks hebben.

Ga dus eens op zoek naar een lijstje met erogene zones en besteed de volgende keer dat jullie seks hebben aandacht aan al deze plekken. Je kan deze plekken aaien, masseren, kussen, likken… Er is enorm veel mogelijk! Deze zones zijn ook een manier om het voorspel invulling te geven.

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen