Het kan, zeker voor vrouwen, lastig zijn om tijdens de seks klaar te komen. Voor vele bedpartners is het frustrerend om te ontdekken dat hun partner of zij zelf geen orgasme kunnen krijgen. Heb jij hier ook last van? Of wil je wel eens wat nieuws proberen? De onderstaande standjes zijn dé oplossing!

  • Doggy style 2.0

Natuurlijk ken je dit standje al. Ongetwijfeld heb je het al eens met jouw partner geprobeerd. Normaal gesproken zit de vrouw met haar handen en knieën (zoals een hond) op bed, terwijl de man haar van achteren penetreert. Door dit standje aan te passen blijkt het zowel voor man als vrouw opwindender. De vrouw gaat nu niet op haar handen en knieën, maar op haar buik liggen. Door haar kont iets omhoog te richten, kan de man haar penetreren. De man heeft bij dit standje nét wat meer uitdaging, terwijl de vrouw extra stimulans krijgt doordat haar clitoris tegen het matras of de dekens aanwrijft.

  • Ideaal voor vrouwen: de ‘reverse cowgirl’

De cowgirl zelf is voor veel vrouwen al erg opwindend. Ze kan immers zelf het tempo en diepte bepalen. Voor extra stimulans is het echter een goed idee om niet met het gezicht je man toe te zitten maar juist van hem af. Door je voeten tussen zijn benen te plaatsen blijft alles nét wat strakker. Bovendien is het eenvoudig om jezelf extra te stimuleren met je handen.

  • Kippenvel met kussens

Voor het volgende standje heb je enkele kussens nodig. Bij deze positie is het wel belangrijk dat de man een redelijke conditie heeft. De vrouw gaat lekker op bed liggen met haar benen omhoog, waarna hij achter haar op zijn knieën gaat zitten. Hij houdt haar benen vast zodat de heupen dicht tegen elkaar komen te staan onder een hoek van ongeveer 30 graden. Hierdoor voelt het lekker strak en totaal anders dan andere standjes.

  • ‘Nummer acht’

De naam van dit standje is gebaseerd op de circulerende bewegingen die de man met zijn penis maakt terwijl hij haar rustig penetreert. Dit standje is optimaal wanneer zij met twee kussens onder haar onderrug op bed ligt. Door de circulerende bewegingen wrijft zijn schaambeen tegen haar clitoris. Dubbel plezier en gegarandeerd een prettig orgasme!

Varieer!

Het is belangrijk om de seks niet te eenzijdig te laten worden. Dit kan je eenvoudig voorkomen door verschillende standjes (waaronder degene die hierboven staan uitgelegd) af te wisselen. Hiermee stelt hij eenvoudig zijn orgasme even uit, omdat er tijdens het wisselen even pauze gemaakt kan worden. Niets is immers zo leuk als tegelijk een magisch orgasme beleven!

Meer weten?

Hopelijk zijn jullie geholpen met deze standjes. Er is echter nog veel meer waar jullie van kunnen genieten. Op deze website verkopen wij een e-book waarmee je de grootste geheimen te weten komt over seks. Dit boek is zowel geschikt voor koppels die niet al te ervaren zijn in bed als voor de meer ervaren stellen. Geniet meer van elkaar met behulp van dit boek

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen