Uit onderzoek blijkt dat praten in bed het genot verhoogt. Dan hebben we het natuurlijk wel over gesprekken die over de seks gaan. Praten over hoe jouw werkdag was valt hier dus niet onder en is juist een afknapper.

Mensen die regelmatig praten tijdens de seks, blijken meer tevreden te zijn met hun seksleven dan anderen. Wil jij ook genieten van betere seks? Ga dan met elkaar praten.

Hoe werkt het?

Naar onderzoek van de Cleveland State University blijkt dat praten tijdens de seks direct invloed heeft op de seksuele tevredenheid. Partners die in bed praten weten beter wat de ander lekker vindt en kunnen elkaar dus goed tevreden maken. Ook wordt het na een tijdje eenvoudiger om aan te geven dat je iets niet prettig vindt of eens wat anders wilt proberen.

Helaas vinden veel mensen het lastig om te praten tijdens de seks. Ze weten niet wat ze zouden moeten zeggen en zijn bang dat hun partner het gek zal vinden. Ook is het soms zo dat de seks zelf al intensief genoeg is. Dit is zeker het geval wanneer iemand nog niet zoveel ervaring heeft. Dit is helemaal niet erg, begin gewoon wanneer je er klaar voor bent.

Non-verbale aanwijzingen

Als je het lastig vindt om gelijk te gaan praten, kan je beginnen met non-verbale aanwijzingen. Kreun zachtjes en ga wat meer bewegen. Ook kan je jouw partner diep in zijn of haar ogen kijken en met je gezichtsuitdrukking aangeven dat je geniet.

Probeer te voorkomen dat je enorm hard gaat schreeuwen. Behalve dat je partner het niet prettig kan vinden is het ook ongemakkelijk voor eventuele buren. Wat wel kan is naarmate jullie langer bezig zijn wat harder gaan kreunen.

‘Dirty talk’, hoe ver kan ik gaan?

Als de non-verbale communicatie goed gaat en je iets zou willen zeggen moet je weten wat je kunt zeggen. Het is belangrijk geen pornofilms na te gaan spelen. Hoewel sommige mensen dat vast interessant zullen vinden is dit voor de meeste mensen uit den boze. Geef complimentjes waaruit blijkt dat je jouw partner leuk vindt en aan het genieten bent. Hieronder staan enkele voorbeelden:

  • “oooh ja”, “mmmh, lekker”
  • “harder schatje”, “ik hou van je”
  • Wat later: “ik ga komen”

Geef elkaar aanwijzingen

Tussen de bovenstaande zinnen door is het heel eenvoudig om jouw wensen duidelijk te maken. Zo kan je zeggen dat je wilt dat je partner sneller of juist langzamer beweegt. Ook is het handig om aan te geven wanneer je klaar gaat komen.

Luister altijd naar je partner

Probeer ook te luisteren naar wat je partner zegt. Dit is misschien nog belangrijker dan zelf iets zeggen. Je wilt natuurlijk dat jullie samen genieten! Door in te spelen op de wensen van je partner zal hij of zij hetzelfde terug doen.

Wanneer jullie beter gaan communiceren, zal de seks vanzelf leuker worden omdat jullie goed op elkaar afgestemd raken. Daarbij zal de seks zeer ontspannen en zelfverzekerd verlopen. Ook is het eenvoudiger om speciale verzoeken te vragen (bijvoorbeeld orale of anale seks).

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen