Seks, vrijen, de lakens delen, de liefde bedrijven, van bil gaan… Het heeft veel verschillende namen, maar draait natuurlijk allemaal om hetzelfde. En goede seks is belangrijk in een relatie. Zonder lekkere seks in jullie relatie kunnen jullie allebei ongemerkt steeds minder geïnteresseerd in elkaar raken. Veel relatieproblemen worden toegeschreven aan slechte of saaie seks.

Daar kun je nu wat aan doen! Met onze tips voor lekkere seks zal het nooit meer zijn in de slaapkamer, of in welke kamer dan ook. Lees hier precies wat je wél en niet moet doen bij het bevredigen van je partner. Wedden dat jullie relatie er ook beter op wordt? Waar wacht je nog op! Lees verder voor de beste tips!

Tip 1: weet wat de ander lekker vindt

Iedereen heeft zo zijn seksuele voorkeuren. De één vindt het vooral lekker om met de hand bevredigd te worden, terwijl je de ander juist met anale seks blij maakt. Natuurlijk moet jij goed weten wat je partner lekker vindt, maar ook wat je zelf lekker vind! En dat kun je alleen maar weten door dingen uit te proberen.

Sommige mensen masturberen nauwelijks of zelfs helemaal niet, omdat ze vinden dat hun lichaam alleen aan hun ideale partner behoort. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar hierdoor kunnen later wel problemen in het seksleven ontstaan. Doordat je nooit met jezelf geëxperimenteerd hebt, weet je niet wat je lekker vindt. Dat helpt je partner niet als jullie seks hebben!

Aan de andere kant is het beter als jullie allebei open zijn over jullie seksuele wensen. Seks is geen taboe, het hoort in bijna elke relatie en bovenal: het is heel fijn! Wees daarom ook niet bang om erover te praten of te fantaseren. Je hoeft niet bang te zijn dat je partner jouw voorkeuren vreemd vindt. Bijna iedereen heeft wel een bepaalde seksuele fantasie; ook jij en je partner.

Heb respect voor elkaars voorkeuren en probeer die ook tegemoet te komen. Natuurlijk moet je ook duidelijke grenzen stellen: als een man graag anale seks heeft, maar de vrouw dit echt niet wil, moet ze het niet doen. Seks moet niet geforceerd worden. Vind dan wel een oplossing om jullie seks alsnog ideaal te maken!

Tip 2: neem de tijd, zowel voor als tijdens de seks

Waar het bij veel koppels mis gaat is dat ze weinig tijd aan de seks besteden. Dat kan zelfs zulke erge vormen aannemen dat het bijna lijkt alsof de seks ‘moet’ aan het eind van de avond. En dat wil je nu juist voorkomen! ‘Verplichte’ seks is namelijk de slechtste seks die je je maar kunt bedenken. Om juist lekkere seks te hebben, moet je er de tijd voor nemen.

Dat geldt vooral voor het voorspel. Vooral mannen hebben nog wel eens de neiging om dit over te slaan en direct aan de seks te beginnen. Wat ze daarbij over het hoofd zien is dat de meeste vrouwen niet eens in de buurt van een orgasme komen door alleen penetratie. Zij hebben vaak uitgebreid voorspel nodig om een goed orgasme te kunnen hebben.

Lekkere seks draait niet per se om je eigen genot, maar ook voor een groot deel om dat van je partner. Je hebt seks omdat je van elkaar houdt, en je wilt elkaar verwennen. Dat doe je toch niet ‘eventjes in tien minuutjes’? Nee, daar besteed je veel tijd en aandacht aan. Kus en streel haar intieme plekken, masseer langzaam zijn penis of doe eens gek met een lapdance.

Er zijn ontzettend veel manieren om van jullie seks iets spannends te maken. Om maar wat dingen te noemen:

  • Rollenspellen tijdens de seks
  • Massages (al dan niet met massageolie)
  • Lapdances
  • Nieuwe standjes uitproberen
  • Elkaar blinddoeken en dan elkaars lichamen verkennen
  • Spannende dingen met eten proberen, zoals chocola en slagroom
  • Samen een pornofilm kijken
  • Seks op nieuwe plekken
  • Elkaar op het werk sexy sms’jes of foto’s sturen

Dit zijn slechts een paar ideeën die jullie kunnen toepassen in jullie seksleven. Natuurlijk kun je er zelf nog veel meer bedenken. Wees in ieder geval creatief en neem je tijd in de slaapkamer. Lekkere seks komt niet vanzelf, daar moet je moeite voor doen!

Tip 3: denk aan het hele lichaam van de ander

De lekkerste seks gaat veel verder dan alleen de borsten, vagina en penis. Om elkaar echt intens te laten genieten, moet je het hele lichaam van je partner verwennen. Dat kan voor iedereen anders zijn. De één vindt het ontzettend geil als je op zijn/haar oor sabbelt, terwijl de ander zoenen in de nek onweerstaanbaar vindt. Ook de binnenkant van de dijen en net rondom de genitaliën zijn gevoelige plekjes.

Vergeet ook zeker niet om regelmatig te zoenen en te knuffelen, zowel tijdens als buiten de seks. Door elkaar regelmatig aan te raken worden jullie je meer bewust van jullie liefde voor elkaar. Zorg natuurlijk wel dat je niet al te klef wordt in het openbaar. Weinig mensen hebben zin om in een overvolle trein twee tongen met elkaar te zien worstelen.

Wees creatief met je handen en verken zo veel mogelijk van de ander. Dat is helemaal opwindend als je een blinddoek bij de ander omdoet. Hij of zij kan dan niets zien, waardoor de andere zintuigen juist verscherpt worden. Je merkt dan vanzelf wel welke plekjes bij je geliefde gevoelig zijn! Raak die plekjes ook tijdens de seks aan en je weet zeker dat je de ander extra verwent.

Dit geldt zeker niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. We weten allemaal dat de penis en ballen van de man erg gevoelig zijn, maar ook zij hebben meer dan alleen dat. Veel vrouwen weten niet dat ook de mannen gevoelige tepels hebben. Bovendien zijn het echt niet alleen vrouwen die het lekker vinden om in hun nek gezoend te worden. Kortom, verwen het hele lichaam van de ander voor echt lekkere seks!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen