Seksen, vrijen, met elkaar naar bed gaan, de liefde bedrijven; er zijn ontzettend veel namen voor, maar uiteindelijk draait het allemaal om hetzelfde. Hoewel seks onderhand al steeds minder een taboe is, schamen sommige mensen zich er nog steeds voor dat ze niet alles van seks weten.

Ze weten bijvoorbeeld niet hoe ze hun partner goed kunnen laten genieten. Dat is helemaal niet erg; goed seksen zodat je er allebei intens van geniet kan nog lastig zijn. Maar met onze tips en wat oefening word ook jij een meester(es) in bed!

Alles draait om het moment en de setting

De belangrijkste tip om beter te worden in seksen, is dat je niet op ieder moment van de dag seks kunt hebben. Daar is je partner meestal niet zo blij mij. Je kunt veel beter eerst de spanning opbouwen. Komt jouw partner laat thuis van werk? Verwen hem of haar dan met een heerlijk maal, met z’n tweeën aan tafel en natuurlijk met kaarsjes en goede muziek.

Zorg dat de ander helemaal op zijn of haar gemak is. Tijdens het eten kun je al speels worden door bijvoorbeeld jullie benen langs elkaar te strijken. Zo bouw je goede spanning op. Na het eten laat je de ander lekker op de bank liggen terwijl je zelf de afwas doet.

Daarna ga je naast je partner liggen om hem of haar lekker te knuffelen. Vanaf hier zal het vanzelf tot seksen leiden. Je hebt nu je partner zich helemaal laten ontspannen, wat ideaal is voordat jullie met de seks beginnen.

Voorspel is belangrijk!

En dat geldt zeker niet alleen voor vrouwen, al is het wel vaak zo dat vrouwen met heel kort of zonder voorspel meestal niet klaarkomen. Maar ook mannen genieten vaak van lang voorspel. Besteed tijdens het voorspel veel aandacht aan je partner.

Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een spannende massage. Hierdoor mist je partner alvast wat kleren, raakt hij of zij lekker ontspannen en is er ook nog lichamelijk contact. Massages zijn vooral voor vrouwen een ideaal voorspel.

Om als vrouw je man van het voorspel te laten genieten, kun je bijvoorbeeld kiezen om spannende lingerie aan te trekken. Veel mannen raken hier erg opgewonden van, zonder dat jullie nog maar iets gedaan hebben. Hun fantasie slaat er vaak van op hol, en dat is precies wat je wilt bereiken!

Door hem een soort van lapdance te geven, creëer je een ideale gelegenheid om verder te gaan. Kortom, door goed voorspel raken jullie allebei ‘in the mood’, waardoor de seks stukken beter wordt.

Hoe moet je seksen?

Seksen zelf is niet moeilijk. De man brengt zijn penis in de vagina van de vrouw, om vervolgens van voor naar achter te bewegen. Maar natuurlijk draait het bij seksen om veel meer dan alleen de daadwerkelijke daad. Voordat je met penetratie begint, is het fijn om elkaar eerst op andere manieren te verwennen. Denk bijvoorbeeld aan zoenen over het lichaam, je handen gebruiken of naakt knuffelen.

Als jullie eenmaal allebei opgewonden zijn, kun je daadwerkelijk beginnen met seksen. Verstandig is om een condoom om te doen, om SOA’s te voorkomen. Het is handig om te weten hoe je als man snel een condoom omdoet, zodat je niet jullie intieme momenten hoeft te onderbreken om met je condoom te klooien.

Extra aandacht tijdens de seks

Ook tijdens het seksen is het belangrijk om veel aandacht voor elkaar te hebben. De man zal door het seksen wel klaarkomen, maar de meeste vrouwen doen dit niet zomaar. Daarom kun je als man je vrouw tijdens het seksen nog extra stimuleren, bijvoorbeeld door haar clitoris met je hand te stimuleren.

Natuurlijk kun je haar ook zoenen of haar borst(en) masseren. Nekzoenen werken vaak goed om je partner extra opgewonden te krijgen. Vergeet ook niet om het rustig aan te doen. Snel seksen stimuleert natuurlijk beter, maar je wilt ook niet na twee minuten al klaar zijn. Doe rustig aan en bouw het langzaam op om tot een ultiem hoogtepunt te komen!

Wissel af met verschillende standjes!

Seksen is natuurlijk heel fijn, maar door elke keer hetzelfde standje te gebruiken kan zelfs dat saai worden. Het is voor je relatie en je seksleven in het algemeen erg belangrijk om af te wisselen. Dit kan al beginnen met iets eenvoudigs als de vrouw die bovenop zit in plaats van de man.

Hierdoor kan de vrouw meer het initiatief nemen, wat voor een geheel andere seksuele ervaring kan zorgen. Misschien ontdek je als man wel een kant van je vrouw die je nog niet kende!

Je kunt seksen ook afwisselen met bijvoorbeeld orale seks. Natuurlijk moeten jij en je partner dat wel allebei willen. Dit is vaak een intieme manier om te seksen, omdat je geheel aan de ander overgeleverd bent. Vooral voor vrouwen is orale seks beter om klaar te kunnen komen.

Maak het helemaal spannend met standje 69; hierbij liggen jullie omgekeerd bovenop elkaar, zodat jullie elkaar tegelijkertijd oraal kunnen bevredigen. Hiermee houd je je seksleven zeker interessant!

Wees duidelijk tegenover elkaar

De laatste tip die we jou en je partner kunnen geven is dat jullie open tegenover elkaar moeten zijn. Veel mensen houden hun diepe seksuele wensen en voorkeuren voor zichzelf, waardoor ze soms ontevreden in bed zijn. En dat is wel het laatste wat je wilt hebben in een relatie!

Wees daarom eerlijk tegen elkaar over wat je van de ander verwacht en zorg dat seks geen taboe wordt. Je hoeft niet aan elke wens van je partner te voldoen, als je elkaar in ieder geval laat weten wat je het liefst zou willen. Zo kun je zelfs onbekende kanten van je partner ontdekken die je misschien wel heel interessant vindt!

Je onschuldige, lieve vriendin is opeens niet zo onschuldig meer, of je stoere vent houdt het liefst van knuffelen. Seksen is het meest intieme wat je in een relatie kunt doen, dus wees er open over en geniet er vooral van!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen