Seks is erg belangrijk in een relatie. Vrijen is de meest intieme manier om jullie liefde aan elkaar te laten zien. Toch heerst er bij sommige stellen nog een soort ‘taboe’ op seks. Ze hebben helemaal geen seks of durven niet te praten over hun seksuele wensen en verlangens. Dat is hartstikke zonde en helemaal niet nodig! In dit artikel vind je tips om heerlijk te vrijen zonder enige ongemakkelijke situaties. 

Tip 1: heb aandacht voor elkaar

Bij het vrijen moet je eigenlijk even niet aan jezelf, maar vooral aan je partner denken. Niet: “hoe word ik het liefst verwend?”, maar: “hoe kan ik het beste mijn partner verwennen?” Als je hierover nadenkt zal je je beter aanpassen aan de wensen van de ander. Als jouw vrouw bijvoorbeeld erg van voorspel houdt, gun haar die dan!

Door lang en goed voorspel kan je vrouw dan veel meer opgewonden zijn dan normaal, waardoor jullie direct veel beter vrijen! Het zijn vooral de kleine aanrakingen en bewegingen die voor extra opwinding zorgen. Besteed dus aandacht aan die details om jullie vrijen te verbeteren.

Tip 2: zeg wat je wilt!

Tijdens het vrijen kan het best eens zijn dat het voor één van de twee niet prettig is of beter kan. Herken jij dit? Trek dan de volgende keer gewoon je mond open! Binnen een gezonde relatie moet je overal over kunnen praten, en vrijen is daar zeker geen uitzondering op. Als jij aan je partner laat weten wat jouw seksuele voorkeuren en wensen zijn (en andersom), kunnen jullie elkaar veel beter verwennen en laten genieten.

Je merkt dat het vrijen direct beter wordt als je weet wat je partner lekker vindt. Iets kleins kan bijvoorbeeld het zoenen in de nek zijn, of extra de tepels stimuleren. Wees ook niet bang om misschien ‘vreemde’ interesses met je partner te delen; als je niet weet hoe hij of zij erover denkt kun je het sowieso nooit uitproberen!

Tip 3: geniet ervan

Vrijen is niet hetzelfde als naar de McDonalds gaan; even snel iets lekkers halen, maar er niet te lang over doen. Het is juist precies het tegenovergestelde; vrijen is zo intiem dat het juist lang hoort te duren en je ervan kunt genieten. Het is niet leuk als de man in een koppel binnen 3 minuten klaarkomt, voor geen van beiden.

Besteed daarom veel aandacht aan het voorspel, stel als man je orgasmes zoveel mogelijk uit en zorg dat ook je vrouw tot een lekker orgasme kan komen. Daar is namelijk meestal meer voor nodig dan alleen penetratie.

Tip 4: er bestaat ook naspel!

Als jullie allebei zijn klaargekomen, hoeft het vrijen zeker niet afgelopen te zijn. Veel koppels houden ervan om lekker in elkaars armen te liggen na het vrijen, om rustig na te genieten. Anderen gaan liever samen onder de douche om weer schoon te worden.

Weer andere mensen gaan zelfs voor een tweede keer, als beide partners genoeg uithoudingsvermogen hebben. Besteed ook na het vrijen aandacht aan je partner en val dus niet gelijk in slaap!

Ontdek hoe je een seks god in bed wordt en vrouwen je nooit meer willen verlaten

Met de technieken van Jonathan & Oscar kan je iedere vrouw het genot geven wat je ze echt verdient… plus dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat ze gaat verlaten.

Seks is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een relatie en als je vrouwen intense orgasmes kan geven, blijft ze langer verliefd op je.

Ontdek nu de revolutionaire seks methode van Jonathan & Oscar

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen